Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Analizator EU1KY
SP8DK Offline


Liczba postów: 1
Dołączył: 23-10-2017
Post: #371
RE: Analizator EU1KY
Najpierw włącz moduł a potem podpinaj do komputera. Powodzenia.
24-10-2017 20:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ3PJV Offline
Darek
**

Liczba postów: 65
Dołączył: 08-04-2012
Post: #372
RE: Analizator EU1KY
Witam , mam pytanie dlaczego zapisane pliki w formacie BMP mają wagę 0B. Przełączyłem zapis na drugi format i tu jest wszystko ok.

Darek
12-12-2017 1:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
CANISLUPUS Offline
Nowicjusz
*

Liczba postów: 17
Dołączył: 09-11-2016
Post: #373
RE: Analizator EU1KY
(12-12-2017 1:55)SQ3PJV napisał(a):  Witam , mam pytanie dlaczego zapisane pliki w formacie BMP mają wagę 0B. Przełączyłem zapis na drugi format i tu jest wszystko ok.

Pewnie jakiś bug, sprawdzę jak u mnie. Jeśli sie potwierdzi można zgłosić buga.
14-12-2017 12:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości