Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Analizator EU1KY
SP8DK Offline


Liczba postów: 1
Dołączył: 23-10-2017
Post: #371
RE: Analizator EU1KY
Najpierw włącz moduł a potem podpinaj do komputera. Powodzenia.
24-10-2017 20:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ3PJV Offline
Darek
**

Liczba postów: 70
Dołączył: 08-04-2012
Post: #372
RE: Analizator EU1KY
Witam , mam pytanie dlaczego zapisane pliki w formacie BMP mają wagę 0B. Przełączyłem zapis na drugi format i tu jest wszystko ok.

Darek
12-12-2017 1:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
CANISLUPUS Offline
Nowicjusz
*

Liczba postów: 17
Dołączył: 09-11-2016
Post: #373
RE: Analizator EU1KY
(12-12-2017 1:55)SQ3PJV napisał(a):  Witam , mam pytanie dlaczego zapisane pliki w formacie BMP mają wagę 0B. Przełączyłem zapis na drugi format i tu jest wszystko ok.

Pewnie jakiś bug, sprawdzę jak u mnie. Jeśli sie potwierdzi można zgłosić buga.
14-12-2017 12:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
LY2BOK Offline


Liczba postów: 2
Dołączył: 28-06-2016
Post: #374
RE: Analizator EU1KY
http://www.wkiefer.de/x28/F7Discovery.bin

Poprawiona wersja DH1AKF Wolfganga. Jest wiele zmian. Odwróć kolory itp. Spróbuj.
Perspektywa będzie miała możliwość zobaczenia zapisanych wykresów w samym analizatorze.
Czekam na nowe wersje od Wolfganga.
Wszystkie 73!
Justas LY2BOK
22-01-2018 17:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ8MXL Offline
Piotr
**

Liczba postów: 57
Dołączył: 23-11-2010
Post: #375
RE: Analizator EU1KY
Ja mam następujące pytanie czy ktoś zwas ma plik w wymiarami tego STM32F746GDISCOVERY ale poszczegolne otwory tak jak daje się pod laser do wypalenia.
22-01-2018 21:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9RQA Offline
Krzysztof
***

Liczba postów: 208
Dołączył: 30-09-2009
Post: #376
RE: Analizator EU1KY
(22-01-2018 21:58)SQ8MXL napisał(a):  Ja mam następujące pytanie czy ktoś z was ma plik z wymiarami tego STM32F746GDISCOVERY ale poszczegolne otwory tak jak daje się pod laser do wypalenia.

Na stronie 12 masz zwymiarowaną płytkę:
http://www.st.com/content/ccc/resource/t...190424.pdf

o ile o to chodzi, bo tam tylko wymiary płytki i otwory mocujące, a Tobie pewnie chodzi o pozostałe otwory usb, audio itd...
22-01-2018 22:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ8MXL Offline
Piotr
**

Liczba postów: 57
Dołączył: 23-11-2010
Post: #377
RE: Analizator EU1KY
tak własnie tamte też mi trzeba może ktoś robił coś takiego.
22-01-2018 22:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9RQA Offline
Krzysztof
***

Liczba postów: 208
Dołączył: 30-09-2009
Post: #378
RE: Analizator EU1KY
(22-01-2018 22:18)SQ8MXL napisał(a):  tak własnie tamte też mi trzeba może ktoś robił coś takiego.
Zapytaj tych kolegów może jeszcze:
http://sp-hm.pl/thread-2747-post-31447.html#pid31447
i tu:
http://sp-hm.pl/thread-2745-post-30367.html#pid30367
23-01-2018 9:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP1NV Offline
Mietek
**

Liczba postów: 73
Dołączył: 26-07-2009
Post: #379
RE: Analizator EU1KY
Witam.Ileś tam postów wcześniej jest mowa o nowej wersji analizatora czy wiadomo coś na ten temat.
24-01-2018 22:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ7BCN Offline
Marek
**

Liczba postów: 80
Dołączył: 04-11-2016
Post: #380
RE: Analizator EU1KY
(24-01-2018 22:27)SP1NV napisał(a):  Witam.Ileś tam postów wcześniej jest mowa o nowej wersji analizatora czy wiadomo coś na ten temat.
Jeżeli chodzi o nowy firmware DH1AKF to moim zdaniem godny polecenia, wgraj sobie i sam ocenisz zawsze można wrócic do poprzedniego. Dodane nowe okno MULTI bardzo przydatna opcja etc.
29-01-2018 8:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości