Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 9 Głosów - 4.22 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HUSAREK DSP
SQ8MVY Offline
Paweł
****

Liczba postów: 352
Dołączył: 30-07-2011
Post: #951
RE: HUSAREK DSP
Cytat:SumatraPDF też nie pokazuje (nie używam Adobe)

I to tu prawdopodobnie jest problem. Na dzień dzisiejszy chyba tylko Acrobat wspiera 3D w pdf-ach, więc instalacja tej "kobyły" Cię nie ominie.

73 Paweł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-10-2017 7:57 przez SQ8MVY.)
28-10-2017 7:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP3F Offline
Romek
***

Liczba postów: 198
Dołączył: 26-05-2013
Post: #952
RE: HUSAREK DSP
Ten komp służy mi wyłącznie do ham-radio. Staram się stosować lekkie oprogramowanie. Wiele ze strony Liber-Key. Zamiast oglądać obrazki (nawet w 3d) poczekam, aż Jurek sq9rfc będzie rozprowadzać swoje dzieło. Na razie dopisuję sie do listy oczekujących-chętnych.

73 - Dziadek Romek
(ex. sp3nyg)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-10-2017 9:35 przez SP3F.)
28-10-2017 9:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ9RFC Offline
Jerzy
*****

Liczba postów: 808
Dołączył: 02-07-2010
Post: #953
RE: HUSAREK DSP
Ja mam win XP i Adobe 8.1.2 3D ładnie widać.

73 JERZY SQ9RFC
28-10-2017 18:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP6AUO Offline
Andrzej
****

Liczba postów: 606
Dołączył: 20-09-2009
Post: #954
RE: HUSAREK DSP
Specjalnie dla kolegi Romka dwa zrzuty.
Pozdrawiam
İmage ,
İmage ,

Andrzej
29-10-2017 7:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP3F Offline
Romek
***

Liczba postów: 198
Dołączył: 26-05-2013
Post: #955
RE: HUSAREK DSP
Dzięki Andrzeju.
Moja chęć posiadania takiego box została wzmożona.
Będę z niecierpliwością czekać, aż Jurek (sq9rfc) znajdzie czas na to cacko.

73 - Dziadek Romek
(ex. sp3nyg)
29-10-2017 12:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ9RFC Offline
Jerzy
*****

Liczba postów: 808
Dołączył: 02-07-2010
Post: #956
RE: HUSAREK DSP

.pdf  Obudowa HUSAREK RZUTY.pdf (Rozmiar: 36.97 KB / Pobrań: 126)
Jeszcze niespełna 2 tygodnie jestem nieczynny :-( Ale ... mam problem z e wzmacniaczami m.cz. Ja lubię mieć nadmiar mocy i głośno słuchać. Dodałem więc na bazówce po jednym TDA2030A na kanał. Moc jest, ale przez to że poziom mocy regulowany jest wewnątrz karty dźwiękowej wzmacniacze pracuję bez potencjometrów na wejściu i wzmacniają śmieci których w tej karcie jest sporo, słychać to zwłaszcza gdy się cicho słucha. Zrobiłem błąd bo wzmacniacze umieściłem od strony DISCO - w następnej wersji przeniosę je w inne miejsce i zobaczymy co się zmieni. Innym rozwiązaniem jest wyprowadzenie z DISCO sterowania do cyfrowego potencjometru, ale to wymaga poprawki softu. Najprościej dodać zwykły potencjometr :-) co pewnie uczynię.

73 JERZY SQ9RFC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2017 23:33 przez SQ9RFC.)
09-11-2017 23:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości