Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 7 Głosów - 4.29 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transceiver wg. M0NKA
SP9BSL Online
Sławek
***

Liczba postów: 128
Dołączył: 20-10-2015
Post: #1161
RE: Transceiver wg. M0NKA
witam drukarza... PET czy nylon?

pozdrawiam
Sławek - SP9BSL
21-11-2017 22:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ8AQX Offline
Robert
***

Liczba postów: 122
Dołączył: 08-03-2010
Post: #1162
RE: Transceiver wg. M0NKA
(21-11-2017 22:55)SP9BSL napisał(a):  witam drukarza... PET czy nylon?
Drukarka i PLA


Załączone pliki Miniatury
İmage

http://sq8aqx.blogspot.com/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-11-2017 23:15 przez SQ8AQX.)
21-11-2017 23:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9BSL Online
Sławek
***

Liczba postów: 128
Dołączył: 20-10-2015
Post: #1163
RE: Transceiver wg. M0NKA
Kolor mnie zmylił Wink Ładnie.

pozdrawiam
Sławek - SP9BSL
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-11-2017 23:12 przez SP9BSL.)
21-11-2017 23:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP4EBI Offline
Wojtek
***

Liczba postów: 143
Dołączył: 27-11-2009
Post: #1164
RE: Transceiver wg. M0NKA
Witaj Sławku,

Wymienięm procek i trx na oryginalnym 2.8" lcd pracuje poprawnie.
Co ciekawe nowy hy32d z przjściówką Andreasa który powinien bez problemu działać niestet nie ma najmniejszego zamiaru pracować, tylko biały ekran.
Ten 3.5" od maliny też tylko biały.
W sumie to i tak składam już ovi40 i na tym 04 mi nie zależy ale ciekawość nie daje mi spokoju.
Pisałeś ostatnio o czymś co odkrył Danilo a co może być dla mnie jeszcze jedną szansą na odpalenie tego 3.5" lcd.
Jak będziesz miał chwilkę to napisz mi proszę co on odkrył.

Pozdrawiam
Wojtek
Dzisiaj 1:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9BSL Online
Sławek
***

Liczba postów: 128
Dołączył: 20-10-2015
Post: #1165
RE: Transceiver wg. M0NKA
W ciągu ostatnich kilku dni było na prawdę sporo zmian, testujemy na razie. Musisz poczekać.

EDIT: pociągnij sobie firmware z dzisiejszej kompilacji ze strony Andreasa (2.7.4), jeśli wszystko podłączyłeś poprawnie to powinna działać autodetekcja wyświetlacza i niezależnie który wyświetlacz włożysz powinno działać.

pozdrawiam
Sławek - SP9BSL
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj 11:13 przez SP9BSL.)
Dzisiaj 11:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości