Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kicad + qucs w jednym
KLIMA Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 147
Dołączył: 15-09-2010
Post: #11
RE: kicad + qucs w jednym
(09-12-2015 23:09)SP2IPT napisał(a):  Przepraszam, my bad jak to mawiaja - oczywiscie, ze rownoleglym.

Niestety kosztuje, ale mozliwosci daje olbrzymie. Teraz w sumie jest juz przestarzaly - wszedzie ethernet Smile

Ale mam takie jedno przestarzałe urządzenie - Schlumberger 7150+.
11-12-2015 0:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9RQA Online
Krzysztof
***

Liczba postów: 183
Dołączył: 30-09-2009
Post: #12
RE: kicad + qucs w jednym
(10-12-2015 7:11)SQ4AVS napisał(a):  Krzysztofie znając życie złe założenia jeśli filtr wysypuje Ci QUCS-a. Pokaż przykładowe ustawienia na których Ci się QUCS wysypuje.

Jakoś tak:

İmage
11-12-2015 18:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ4AVS Offline
Rafał
*****

Liczba postów: 1,022
Dołączył: 29-01-2010
Post: #13
RE: kicad + qucs w jednym
U mnie filtr ten policzyło bez problemu, natomiast pod win10, nie działają symulacje (sprawdzałem to też na plikach ze strony autora). Sprawdzane na dwóch komputerach z win10. Muszę dorwać jakiś z win7. Czy ktoś ma podobne problemy?
12-12-2015 9:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości