Koleżankom i Kolegom Radioamatorom, Krótkofalowcom,
Konstruktorom i Waszym Rodzinom – w tych trudnych czasach –
po dotkliwej awarii naszego forum
Pogodnego czasu po Bożym Narodzeniu,
Dosiego Nowego Roku
oraz Radosnych Trzech Króli

Życzy Zespół Home Made

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyposażenie domowego RF Lab
:-) Kubuś Puchatek RULES :-) :-) ciekawe jak nadajesz CW za pomocą lutownicy przy TRX to chyba musi trochę boleć :-)
Reply
(15-10-2011, 21:00)SP3SWJ Wrote: :-) Kubuś Puchatek RULES :-) :-) ciekawe jak nadajesz CW za pomocą lutownicy przy TRX to chyba musi trochę boleć :-)

Nie nadaje , bo nawet nie mam anten ( świerzo co dostałem pozwolenie od wspólnoty mieszkaniowej na zainstalowanie ) a kubuś puchatek to zeszyt do QEDkey-a jak sobie cwiczę CW Smile

Pozdrawiam Krzysiek SQ2LX

73! SQ2LX
Reply
Widzę że motyw z Kubusiem Puchatkiem często gości w naszych warsztatach Wink)) Miałem taki sam komentarz po wrzuceniu filmu na YouTube.
...przede wszystkim nie zakłócać...
Reply
Taaaa, nikt nie pochwali kolekcji kluczy, ale zeszyt zauważą. Ot taka mała ludzką przypadłośćm wyszukiwania drubnych szczegółów (potknięć?).
--= SWL SP6-01-396 =--
Reply
(16-10-2011, 22:18)SQ6OXK Wrote: Taaaa, nikt nie pochwali kolekcji kluczy, ale zeszyt zauważą. Ot taka mała ludzką przypadłośćm wyszukiwania drubnych szczegółów (potknięć?).

Big Grin Jesteś w błędzie ;-) zauważyłem jeden klucz CW więcej niż ty :-) ten przy TRX :-) Smile
Reply
Było miejsce , to zamiast kwiatków cieszą oko . Dużo z nich mam z pracy a jak mają iść na złom to wolę troszkę odrestaurować i na półkę wstawić Smile
73! SQ2LX
Reply
Prawdę mówiąc to na zdjęciu widać tylko jeden klucz od R-118 , bo zdjęcie zaciemnione .
Reply
No kluczy CW widać 10.
Janek SQ9JXB
Reply
Moje HM RF Labs...czyli bałagan. Reszty nie pokaże, bo gdzieś musiałem zepchnąć ten bałagan ze stołu.Big Grin

73! Zbyszek
Reply
:-) lustro chyba zdradza że grzebanie w TV ci ne jest obce :-)
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)