1 godzinę temu
Tak, też widziałem te Tangi i gołe chipy na ali, ale wiedząc o FPGA tyle, że istnieją
wolę założyć, że w razie gdyby projekt nadawał się do budowy trzeba będzie jednak użyć BRS-100.
Dobrze poczytać uwagi kogoś, kto ma takie doświadczenie jak Ty w kwestii kaprysów tych układów - mam jednak nadzieję, że dość jasno określone funkcje realizowane przez FPGA nie będą się musiały zmieniać wraz z rozwojem projektu i Ian nie ugrzęźnie w walce z chińską myślą techniczną... tak czy inaczej bardzo jestem ciekaw, co z tego wyjdzie.
wolę założyć, że w razie gdyby projekt nadawał się do budowy trzeba będzie jednak użyć BRS-100. Dobrze poczytać uwagi kogoś, kto ma takie doświadczenie jak Ty w kwestii kaprysów tych układów - mam jednak nadzieję, że dość jasno określone funkcje realizowane przez FPGA nie będą się musiały zmieniać wraz z rozwojem projektu i Ian nie ugrzęźnie w walce z chińską myślą techniczną... tak czy inaczej bardzo jestem ciekaw, co z tego wyjdzie.
Łukasz, Warszawa - FT991, TRX Brass (w budowie), Joker SDR (w głowie) i trochę chińszczyzny dla smaku.