To forum używa plików cookies
To forum wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji o Twoim logowaniu, jeśli jesteś zarejestrowany, oraz informacji o Twojej ostatniej wizycie, jeśli nie jesteś zalogowany. Pliki cookies to niewielkie pliki tekstowe zapisywane na Twoim komputerze; cookies ustawiane przez to forum mogą być używane wyłącznie na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Cookies na tym forum śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane oraz kiedy miało to miejsce. Prosimy o potwierdzenie, czy akceptujesz, czy odrzucasz zapisywanie tych plików cookies.

Niezależnie od wyboru w Twojej przeglądarce zostanie zapisany plik cookie, aby zapobiec ponownemu zadawaniu tego pytania. W każdej chwili będziesz mógł zmienić ustawienia cookies, korzystając z linku w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poszukuję rdzeni...
Witam! 
Jak w temacie. Poszukuję rdzeni toroidalnych na fale długie. Potrzebuję zmontować kilka obwodów na p.cz. 200 kHz i okazuje się że nie posiadam takowych. Poza tym potrzebuję małe wymiary o średnicy do 10 /12 mm. Były takie w starych ładowarkach do akumulatorów NMT 450. Najlepiej zielone! Najwyższa przenikalność. Może komuś przeszkadzają w szufladach? 4 - 6 sztuk? Jak na zdjęciu.    
Jutro sprawdzę na płytkach przetwornic od świetlówek, chyba tam były.
Jak nie będzie to zostaje aledrogo.
https://allegro.pl/produkt/10-sztuk-ziel...8192855162
73! Zbyszek
Super. Ja kilka powinienem także mieć ale nigdy nie zwracałem uwagi że TO będzie kiedyś potrzebne. Zerknij bo ja wywaliłem te przetwornice zaraz po wymontowaniu tranzystorów. Pozdrawiam! SP3SUZ

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: SP5TAA, 1 gości