Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flatpack2 - zmiana napięcia wyjściowego
SP6ABO Offline


Liczba postów: 4
Dołączył: 05-05-2018
Post: #1
Flatpack2 - zmiana napięcia wyjściowego
Cześć Koledzy,
mam możliwość zakupu tego zasilacza. Wiem, że ma on napięcie wyjściowe ustawiane ale aktualnie ma ustawione na 53,5V.
Czy ktoś wie, jak się zmienia napięcie?

73, Jacek
SP6ABO
01-05-2019 21:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9FYS Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 179
Dołączył: 12-12-2009
Post: #2
RE: Flatpack2 - zmiana napięcia wyjściowego
Znalazłem przy okazji poszukiwania dokumentacji do zasilacza Flatpack1.
o Flatpack2 - 15 stron na forum (po rosyjsku):
https://electrotransport.ru/ussr/index.p...ic=19373.0
temat: Хакнем Flatpack2

R.
01-05-2019 23:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP6ABO Offline


Liczba postów: 4
Dołączył: 05-05-2018
Post: #3
RE: Flatpack2 - zmiana napięcia wyjściowego
Dzięki
73 Jacek
06-05-2019 23:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości