Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ORCAD
SQ9RFC Offline
Jerzy
*****

Liczba postów: 860
Dołączył: 02-07-2010
Post: #11
RE: ORCAD
Próbowałem ...
http://sp-hm.pl/thread-154-post-10115.html#pid10115
ale padłem - czy po 7 latach się coś zmieniło ?

Spróbuje ponownie ...
Będziesz w Burzeninie?
Czy KiCAD cięgnie w rozsądny sposób już narysowane ścieżki gdy się przesuwa element? - może ktoś bardziej doświadczony sprawdzić ?

73 JERZY SQ9RFC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2018 14:06 przez SQ9RFC.)
04-09-2018 13:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ8MVY Offline
Paweł
****

Liczba postów: 427
Dołączył: 30-07-2011
Post: #12
RE: ORCAD
Tak, dziś KiCad to całkiem inny program niż 7 lat temu. Trzeba się do niego przyzwyczaić.

Trochę nie na temat o OrCad - tu masz pokazane jak działa rozpychanie ścieżek

73 Paweł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2018 14:17 przez SQ8MVY.)
04-09-2018 14:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ9RFC Offline
Jerzy
*****

Liczba postów: 860
Dołączył: 02-07-2010
Post: #13
RE: ORCAD
Owszem przesuwa ścieżki i przelotki ale czy:
1. Mozna mu włączyć przesuwanie (rozpychanie) elementów ?
2. To co pytałem przed chwilą: Czy cięgnie w rozsądny sposób już narysowane ścieżki gdy się przesuwa element?

73 JERZY SQ9RFC
04-09-2018 14:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości