(21-09-2020 10:54)SQ4AVS napisał(a): Tomku wydaje mi się, że pokazałeś ten sam model. W lidlu jest dłuższa gwarancja. Dla mnie stosunek ceny do jakości naprawdę ok i to tak że wziełem 2 sztukę
Też myślę, że to ta sama, gdyż marka SilverCrest to marka Lidla a i wygląd ma dokładnie tak jak ta co zaprezentowałeś.
Zapewne lepiej kupić w Lidlu, ale teraz ich nie ma. U mnie w mieście jest 5 lidlów i trzech, w których byłem nie ma. Towary w Lidlu występują okresowo. Jedne kilka razy w roku inne raz a inne tylko jednorazowo. Zatem pozostaje jedynie allegro.
W Lidlu robię często zakupy, bo mam niedaleko miejsca zamieszkania, ale nigdy nie widziałem w Lidlu myjek, a widziałem już tam chyba wszystko.
Cieszę się, że na allegro były. Nawet w tej cenie na allegro się opłaca jeżeli - jak pisałeś myjka jest dobrej jakości. Ponieważ już drugi rok kupuję myjkę więc teraz w końcu to nastąpiło. Wcześniej nie mogłem się zdecydować, którą kupić. Czytając komentarze na allegro utwierdziłem się w przekonaniu, że wszystkie tanie myjki za około 100 zł są do dupy. Twoja, pozytywna opinia mnie zmotywowała do wydania 130 zł.
Rafale, używasz czystej wody, czy jakichś innych substancji do mycia?