![]() |
Synteza RD3AY z kolorowym wyświetlaczem - Wersja do druku +- HomeMade (http://sp-hm.pl) +-- Dział: Urządzenia nadawczo odbiorcze KF (/forum-62.html) +--- Dział: Syntezy częstotliwości i moduły DSP (/forum-74.html) +--- Wątek: Synteza RD3AY z kolorowym wyświetlaczem (/thread-592.html) |
RE: Synteza RD3AY z kolorowym wyświetlaczem - K2KP - 10-12-2010 19:40 Wlasnie napisalem wczoraj email i jakos jeszcze niemam odpowiedzi.Moze ktos wie w jaki sposob najlepiej skontaktowac sie z autorem? Pozdrawiam Arek KC2TXZ RE: Synteza RD3AY z kolorowym wyświetlaczem - SP4HKQ - 10-12-2010 22:58 Arek pisz na adres rd3ay@yandex.ru Ivanovy Konstantin i cierpliwie czekaj RE: Synteza RD3AY z kolorowym wyświetlaczem - K2KP - 11-12-2010 0:14 Wlasnie na ten adress napisalem.Pozostanie mi , jak powiedziales cierpliwie czekac.Jezeli ktokolwiek bedzie mail jakies info na temat PCB i procka , prosze u umieszczenie informacju tutaj na forum. Arek KC2TXZ RE: Synteza RD3AY z kolorowym wyświetlaczem - SP2NBC - 19-12-2010 16:01 Hi! The PCB panels ready. You can pay via PayPal to my an account: RD3AY@MAIL.COM Konstantin RE: Synteza RD3AY z kolorowym wyświetlaczem - SQ6OXK - 20-12-2010 19:29 Ja mam inne pytanie. Czy można wykorzystać go w 100% do PILIGRIMA? Sama częstotliwość jest ok, bo jest mnożnik 4, ale czy obsługuje inne funkcje, (ma odpowiednie wyjścia i wejścia cyfrowe), jak zadawanie pasma, załączanie CW, Notcha, USB/LSB itp, które odsługuje synteza Oleg9 stosowana do tego TRX? Przepraszam, że pytam, ale czytanie rosyjskiego opisu sprawie mi dużo kłopotów, zajmuje mi czasu . RE: Synteza RD3AY z kolorowym wyświetlaczem - SP8RHP - 24-12-2010 0:26 (20-12-2010 19:29)SQ6OXK napisał(a): Ja mam inne pytanie.Pawel ta synteza ma AZ za wiele funkcji jak dla PILIGRIM-a ![]() Co do samego zakupu ceny kit-u ew.. wsadu kwestia dogadania sie z Konstantinem ... ![]() ![]() P.S. Sorry ale jezeli zainteresowany nie zna biegle jezyka rosyjskiego to jak odpowiesz jak zapraszaja cie dzwoniac na szaszlyki do Moskwy za tydzien ??? ... noo szkoda kurde. ![]() RE: Synteza RD3AY z kolorowym wyświetlaczem - SQ6OXK - 24-12-2010 1:02 Dziek za podpowiedz, bo ja bym tygodniami rozszyfrowywał tekst ![]() ![]() ![]() Jaka jest sytuacja z wysyłką z Rosji? Może łatwiej dla niego i dla nas będzie wspólnie zamówić jakąś partię kilku sztuk? RE: Synteza RD3AY z kolorowym wyświetlaczem - SP8RHP - 24-12-2010 1:28 (24-12-2010 1:02)SQ6OXK napisał(a): Dziek za podpowiedz, bo ja bym tygodniami rozszyfrowywał tekst Pawel.. Jest taka opcja ale nie wiem czy bede to mogl dalej zrobic via koledzy z Moskwy via Western Union... musze podzwonic...Wszelkie przesylki "dienieg" zawsze robie via WU ![]() Wszelkie wymadrzanie sie typu...pisalem @mail-a i nie odpowiedzial to mozna sobie darowac ... a wez zadzwon porozmawiaj po rosyjsku to jest to, Rosjanie to lubia.Jezeli ktos dzwoni do ciebie , zaprasza abys przyjechal to ma jakis powod ![]() W 2011 mam prawie caly urlop przeznaczony na zwiedzanie Rosjii - okolic Moskwy bo Rosja to duzyyy kraj ![]() RE: Synteza RD3AY z kolorowym wyświetlaczem - SP2NBC - 29-12-2010 9:16 Wczoraj dokonałem płatności przez PayPal na konto RD3AY@MAIL.COM za płytkę PCB i ATMELA32 do syntezy DDS z kolorowym wyświetlaczem. Po wysłaniu maila na adres rd3ay@yandex.ru z informacją że przelałem pieniądze po kilku godzinach była odpowiedz że otrzymał przelew i jutro wysyła podzespoły. Wynika z tego że zamówienie można zrealizować w wyżej podany sposób. Treść otrzymanej wiadomości Hello! The money came, the parcel to your address will send tomorrow. How to get advise please. Konstantin RE: Synteza RD3AY z kolorowym wyświetlaczem - SP2NBC - 26-01-2011 13:45 Wczoraj dostałem zamówioną płytkę i procesor Atmega.. Płytka ma prawie wszystkie podzespoły. Brakuje układów MAX232, AD8045A, BU2090F, AD9951, transformatora TC4-1T oraz generatora 100MHz. Może któryś z kolegów wie gdzie można dostać AD8045A, BU2090F oraz TC4-1T |