Witam
|
Trx Wolf
|
|
03-02-2024, 22:24
Byłem ciekaw kiedy to nastąpi...
Kali ukraść krowę - dobrze, Kalemu ukraść krowę - źle. Nie wiem jak teraz ale pierwsze wersje tego projektu bazowały na kodzie DSP z UHSDR (a jakże - też na GPL) nawet nagłówków w plikach nie pozmieniał, nie patrzyłem dawno do tych źródeł ale coś mi mówi że niewiele w tej gestii się zmieniło.
73 Sławek
03-02-2024, 23:49
Kazdy, kto byl na niemieckiej grupie widzial co sie dzieje. Projekt sie rozpedzil... i jebło!
Moze nalezy wypunktowac Kalego ![]() znamy jakies ceny?
05-02-2024, 8:03
A co się staneło?
(05-02-2024, 8:03)SP9KN Wrote: A co się staneło?Cytat z Telegrama: 1. Ze względu na brak wsparcia ze strony społeczności, wydawanie nowych wersji dla transiwerów Wolf-3.5 , WF-100D , Wolf-X1 , Wolf-Lite zostaje wstrzymane. Pozostaje wsparcie i aktualizacja projektów Wolf-7, Wolf-2 , Wolf-2-Pro , Wolf-Mini , Wolf KT-100S ; starsze wersje otrzymają jedynie poprawki błędów, które zostaną znalezione w toku dalszych prac 2. W związku z tym, że ludzie zaczęli masowo łamać warunki licencji projektu Wolf (GPL3, która zabrania tworzenia swoich projektów na zasadach ZAMKNIĘTYCH, nie-otwartych), a także z powodu pojawienia się dużej liczba zamkniętych klonów projektu, dostęp do oryginalnych kodów transceiverów zostaje zamknięty. Dystrybucja będzie kontynuowana wyłącznie poprzez bezpłatne kompilacje binarne w DropBox/OTA.
73! Zbyszek
14-03-2024, 5:51
Piękne choć aż prosi się o ładniejszą gałkę strojenia. Gratuluję!
Praktykujący teoretyk
Ładny ,gratulacje , ja sie chwaliłem swoim w poście #591
25-03-2024, 13:36
Nowe Wilki na mapie
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer...IIim4ncmPD |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)