Koleżankom i Kolegom Radioamatorom, Krótkofalowcom,
Konstruktorom i Waszym Rodzinom –
w tych trudnych czasach –
po dotkliwej awarii naszego forum
Pogodnego czasu po Bożym Narodzeniu,
Dosiego Nowego Roku
oraz Radosnych Trzech Króli
Przepraszam za moje lenistwo... podobno Rosjanie na swoim forum zamieścili projekt PCB pod prasowankę najlepiej 7x7 - gdyby ktoś na to trafi niech podrzuci numer postu z tego ichniejszego forum albo ściągnie i tu zamieści pliki. U mnie wyświetla się kilkaset stron po 2 wpisy i milion reklam, nie do przejścia aby to znaleźć.
18-01-2019, 15:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2019, 21:48 przez SP4SKP.)
(18-01-2019, 11:05)SQ9RFC napisał(a): Przepraszam za moje lenistwo... podobno Rosjanie na swoim forum zamieścili projekt PCB pod prasowankę najlepiej 7x7 - gdyby ktoś na to trafi niech podrzuci numer postu z tego ichniejszego forum albo ściągnie i tu zamieści pliki. U mnie wyświetla się kilkaset stron po 2 wpisy i milion reklam, nie do przejścia aby to znaleźć.
Ja zrozumiałem, że interesuje cię projekt płytki jednostronnej (pod prasowankę). Był taki zamieszczony, ale pod wersję 5x5 (w załączeniu). W którym to było poście nie jestem w stanie w tej chwili wskazać.
Tadeusz
Podaję źródło pochodzenia pliku: (post) #440 strona 44 rosyjskiego forum.
Tadeusz
Czy ma może któryś z kolegów wygenerowany plik w formacie stp (step) modelu 3D płytki ATU100? Nie mam tych płytek a chciałem zrobić model obudowy i wydrukować a to by zdecydowanie ułatwiło mi sprawę.