11-09-2022, 18:53
(11-09-2022, 14:41)SP9XCC napisał(a): Tfu, a gdzie Ham Spirit?Gdy stykam się z takim "ham spirytem" a raczej z jadem jaki wypływa z tego, zapominam o "ham spirycie", więc powiem tak, nie jestem z tych co na to gdy ktoś pluje w jego stronę mówi że to ciepły deszcz, więc pluj w drugą stronę ...
(11-09-2022, 14:41)SP9XCC napisał(a): Autor projektu udostępnia go Wam, pracuje nad nim już długi czas...Udostępnia go nie tylko nam ale i wam - tobie, Niemcom i wszystkim innym...wszyscy z tego korzystają, tylko ty udajesz że korzystasz z "trzech groszy" które wnoszą Niemcy - bo ty nie jesteś na Telegramie...
Ja na Telegramie jestem i widzę co tam się dzieje , i wiem że autor udostępnił tylko to co w obecnym czasie jest na jego Dropbox`ie nie tylko dlatego że to są rewizje "milowe" jak je górnolotnie określiłeś...są jeszcze inne, bardziej praktyczne powody...
(11-09-2022, 14:41)SP9XCC napisał(a): Jeśli komuś to nie pasuje - zawsze może wykonać swoją kompilację, źródła przecież autor udostępnia w komplecie..Nie bardzo wiem do kogo "pijesz" ale przypuszczam że raczej tutaj na tym forum takich, którym to nie pasuje nie ma a nawet jeśli, to chyba nic w tym złego że ktoś chciałby coś poprawić (ja tego nie potrafię, więc to nie do mnie) - nawet autor projektu uznaje to za normę.
.