Koleżankom i Kolegom Radioamatorom, Krótkofalowcom,
Konstruktorom i Waszym Rodzinom – w tych trudnych czasach –
po dotkliwej awarii naszego forum
Pogodnego czasu po Bożym Narodzeniu,
Dosiego Nowego Roku
oraz Radosnych Trzech Króli

Życzy Zespół Home Made

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UWAGA !!! WIRUSY na SP-HM !!
kasperski też wykrywa, nie pozwolił mi wejść na starsze strony.
73 de Jacek
Reply
Admin reaguje średnio po miesiącu, poza tym za nic nie odpowiada, jak sam kiedyś mi napisał Smile
Reply
SP8BAI podaj linka na które kaspersky nie pozwolił Ci wejść chętnie wyprobuję swój antywirus
Reply
(24-03-2013, 10:13)SP9OYN Wrote: Admin reaguje średnio po miesiącu, poza tym za nic nie odpowiada, jak sam kiedyś mi napisał Smile

Zastanawiam się skąd u niektórych Kolegów to ciągłe pragnienie "dokopania adminowi". Przy aktywnym forum, często odwiedzanym gdzie zamieszczanych jest wiele załączników zawsze może się jakieś "świństwo przykleić" i pojawić na forum. Pojawiające się problemy, ze względu na społeczną pracę adminów są najczęściej usuwane w ciągu doby.
Napisanie, że admin reaguje po miesiącu jest po prostu nieuczciwe.

Pozdrawiam Adam

73 Adam
Reply
Wielokrotnie zgłaszałem adminowi różne problemy (w tym z wirusami) i uważam, że czas reakcji admina jest jak najbardziej OK.

Może więcej luzu Koledzy.

MAc
mrn
Reply
(24-03-2013, 10:42)SQ4AVS Wrote: SP8BAI podaj linka na które kaspersky nie pozwolił Ci wejść chętnie wyprobuję swój antywirus

Jakiś czas temu coś szukałem w googlach, gdzie był odnośnik do sp-hm. Przy próbie wejścia na tę stronę kasperski pokazał jako stronę zawirusowaną. Jak sobie przypomnę ten link, to go tu podam.
pozdrawiam
Jacek
Reply
(24-03-2013, 11:33)SP5FCS Wrote:
(24-03-2013, 10:13)SP9OYN Wrote: Admin reaguje średnio po miesiącu, poza tym za nic nie odpowiada, jak sam kiedyś mi napisał Smile
...
Zastanawiam się skąd u niektórych Kolegów to ciągłe pragnienie "dokopania adminowi".
Nikomu nie chcę dokopać. Wiesz Adam o czym mówie, pisaliśmu o tym na PW.
-----
Zgłosiłem po prostu wszystkim, że jest wirus. Chciałem dobrze.
Następnym razem nie będę się odzywał i tyle.

Reply
Witam.
Od wczoraj znowu są alarmy Avasta o szkodliwym oprogramowaniu przy wchodzeniu na stronę HM. Informuje o szkodniku URL-MAL.
Pozdrawiam - Tadeusz SP3VPA.
Reply
A u mnie dzisiaj AVG-Free zgłosił Blackhole Exploit Kit. Jakaś plaga ?Confused
Reply
Wirus jak grypa, da się leczyć. Sami wysyłamy i sami narzekamy.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)