To forum używa plików cookies
To forum wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji o Twoim logowaniu, jeśli jesteś zarejestrowany, oraz informacji o Twojej ostatniej wizycie, jeśli nie jesteś zalogowany. Pliki cookies to niewielkie pliki tekstowe zapisywane na Twoim komputerze; cookies ustawiane przez to forum mogą być używane wyłącznie na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Cookies na tym forum śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane oraz kiedy miało to miejsce. Prosimy o potwierdzenie, czy akceptujesz, czy odrzucasz zapisywanie tych plików cookies.

Niezależnie od wyboru w Twojej przeglądarce zostanie zapisany plik cookie, aby zapobiec ponownemu zadawaniu tego pytania. W każdej chwili będziesz mógł zmienić ustawienia cookies, korzystając z linku w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wiertara do płyteczek drukowanych z dyskonta (Lidl)
"Piszesz bo miałeś czy piszesz bo uważasz że wiesz. Smile Proxxon to nie Parkside. To porządny sprzęt dla zawodowców".

Przyznaje moja opinia dotyczyla "futerka" sprzedawanego na allegro jako "glowiczka do wietarki PROXON . ale sadzac po cenie ( 25 PLN) domniemac nalezy ze to pewnie nie oryginalnewykonanie i to wlasnie wykonanie okazalo sie hmm delikatnie mowiac "malo precyzyjne".
PROXON oryginal uchodzi z narzedzie bardzo przyzwoite i dosc starannie wykonane w klasie dla zaawansowanych majsterkowiczow HI a do takich nas nalezy zaliczyc jak najbardziej sluszne ;-).
Ale ja oszczedny jestem i za cene takiego PROXONA mam FERM i statyw ;-)...
pozdrawiam

Krzysztof SQ8Z

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości