Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NWT-7 analizator obwodów
Witam. Do kolegi sp2qca nie ma takiej potrzeby zakładać drugiego takiego tematu na innym forum jak kolega proponuje tu na tym. Ja myślałem o założeniu osobnego tematu na "rozkwitające" dokładnie takie projekty. Jako taka mała społeczność tej "globalnej wioski" oczywiście mowa o ziemi w całości musimy zauważać tez inne projekty a nie tylko jedna stronę jak mamy dwie stronyTongue. Można zadawać relacje częściowe z tego czy innego projektu. Jeżeli kogoś interesuje dany temat a jest tego na różnych forach więc należy pytać np tu na forum podać link a pewnikiem dostanie się odpowiedź. Zauważcie że u naszych wschodnich sąsiadów to jest wykwit nie tylko RTX i anten ale innych ciekawych projektów. Wiadomo iż zniechęca czytanie cyrylicy. Można skorzystać z translatora, wiadomo ze to dość dokładnie nie tłumaczy a zwłaszcza język techniczny wtedy pytanie na tu na forum i po sprawie. korzystam z różnych projektów ze stron rosyjskich i sobie chwale nie tylko za dokładny opis czy udostępnienie projektu w całości ale mogę liczyć na wsparcie techniczne w każdej postaci wraz z zakupem niedostępnych u nas elementów. Tak jak kolega SP8NTY mogę wesprzeć w dokładniejszym poznaniu projektu. A może tak kilka linków do ciekawych projektów Huh. Pozdrawiam. 73!
PS. Ten post nic nie wnosi do tematu ale w kwestii NWT7 temat się wyczerpuje i czas na modernizacje lub nowe projekty na jego bazieIdea.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
NWT-7 analizator obwodów - przez SP5NPW - 15-06-2009, 2:24
NWT7 problem z uruchomieniem - przez SP9JMD - 22-06-2010, 7:00
RE: NWT7 problem z uruchomieniem - przez SP5SAI - 22-06-2010, 8:54
RE: NWT7 problem z uruchomieniem - przez SP9JMD - 24-06-2010, 21:27

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości