sq2lx-to co pokazujesz na zdjęciach to nie porozumienie.Jak wsadzisz do komory klimatycznej to zobaczysz że te trapy nadają się do kosza.Pracując w ZURAD przewaliłem trapy w komorze klimatyczne Laboratorjum Badań Okresowych różnej maści sprawdziły się w/w pokazane. Dlatego antena jest 2-pasmowa.Zapomniałeś co to jest wcz i naskórkowość i te śruby !!! lutujemy !!!- skręcamy i używamy śrub do czego innego hi.W3DZZ b/źle pracuje na blokach bo masz masę elementów zbrojeniowych oraz zakłócenia od przetwornic wszelkiej maści. A używanie PTF-ki przez kolegów-można i drut kolczasty hi- w prosty sposób porównujemy natężenie pola z drutem miedzianym (pełnym miedzianym [żadne linki i ptf] lub fosforobrąz) i PTF.Większość pisząc zapomniała co to jest wcz i naskórkowość.
mając 500W w górę można zamknąć oczy + - 100W żaden problem hi.W3DZZ zawsze stroimy w danej lokalizacji po przeniesieniu zawsze wymaga ponownego strojenia.Na rysunkach laminat(to pojemność trapa) dochodzi do krawędzi nie należy tak robić bo na krawędzi występuje przebicie miedzy okładzinami.W moich trapach to poprawiłem-doprowadzałem napięcie z powielacza TV nie strzelało hi.L ma być 8.48 uH
73!
mając 500W w górę można zamknąć oczy + - 100W żaden problem hi.W3DZZ zawsze stroimy w danej lokalizacji po przeniesieniu zawsze wymaga ponownego strojenia.Na rysunkach laminat(to pojemność trapa) dochodzi do krawędzi nie należy tak robić bo na krawędzi występuje przebicie miedzy okładzinami.W moich trapach to poprawiłem-doprowadzałem napięcie z powielacza TV nie strzelało hi.L ma być 8.48 uH
73!