29-08-2011, 1:56
I tu zgadzam sie w 100% , bo jak nie zgodzic sie z faktami przedstawionymi tak przystepnie. Kolego Henryku zazdroszcze koledze umiejetnosci tak precyzyjnego przedstawienia kazdego prblemu :-), moze kiedys i ja tak bede umial :-)..
Dzieki, naprawde milo sie to czyta .
Z problemem prazkow , mam nadzieje sie uporamy nawet dla AD9850,
i stad pomysl aby ( jesli sie uda) zamieszac wszystkie pasma od gory.
Z niecierpliwoscia czekam na wyniki prac nad wyczyszczeniem sygnalu DDS, i mam nadzieje ze zapasy taniutkich AD9850 wczesniej sie nie wyczerpia :-).
DDS do MY za 50-60PLN ( wlaczne z PCB) do zlozenia :-) jestesmy blisko.
Zaluje ze w tej chwili ( po tygodniu przestoju musze nadrobic zaleglosci) nie moge sam sprobowac opisanych przez Ciebie patentow, ale moze to dobrze , przeciez kazdy z nas zajmie sie innym problemem a jak wynmienimy sie efektami pracy to bedzie szybciej HI.
Jeszcze raz dziekuje za rzetelne konkretne posty ,
pozdrawiam
Krzystzof SQ8Z
Dzieki, naprawde milo sie to czyta .
Z problemem prazkow , mam nadzieje sie uporamy nawet dla AD9850,
i stad pomysl aby ( jesli sie uda) zamieszac wszystkie pasma od gory.
Z niecierpliwoscia czekam na wyniki prac nad wyczyszczeniem sygnalu DDS, i mam nadzieje ze zapasy taniutkich AD9850 wczesniej sie nie wyczerpia :-).
DDS do MY za 50-60PLN ( wlaczne z PCB) do zlozenia :-) jestesmy blisko.
Zaluje ze w tej chwili ( po tygodniu przestoju musze nadrobic zaleglosci) nie moge sam sprobowac opisanych przez Ciebie patentow, ale moze to dobrze , przeciez kazdy z nas zajmie sie innym problemem a jak wynmienimy sie efektami pracy to bedzie szybciej HI.
Jeszcze raz dziekuje za rzetelne konkretne posty ,
pozdrawiam
Krzystzof SQ8Z