28-06-2011, 18:50
nie mam kamery cyfrowej, a byle jak nie chce robic, moj mini yes po uruchomieniu nadawania i uzyskaniu czystego sygnalu, powrocilem do PCB glownej, poprwilem mieszacz, teraz sprawdzam jeszcze automatyke i chce powalczyc z Audio na odsluchu.
Caly czas jeden egzemplarz chodzi na odbiorze i slucham sobie na pasmach :-)
jak skusze kolege z kamera do odwiedzin to zrobie troche materialu. bo nie musze sie wstydzic HI!
A jesli chesz uslyszec jak to dziala to zadzwon do mnie i zapuszcze przez telefon.
ja slucham na delcie z 80m ( wisi od 3 do 7m nad ziemia) .
ew. zapytanie na prv albo sq8z@wp.pl
Czulosc radia w tej chwili jest taka ze na 80 i 40 m noca trzeba skrecic 30dB !!!!
Po zamknieciu konstrukcji rzuce to do laboratorium pewnej znanej i certyfikowanej firmy :-) bo pomiary amatorska metoda chcialbym potwierdzic na rzetelnych przyrzadach :-).
Caly czas jeden egzemplarz chodzi na odbiorze i slucham sobie na pasmach :-)
jak skusze kolege z kamera do odwiedzin to zrobie troche materialu. bo nie musze sie wstydzic HI!
A jesli chesz uslyszec jak to dziala to zadzwon do mnie i zapuszcze przez telefon.
ja slucham na delcie z 80m ( wisi od 3 do 7m nad ziemia) .
ew. zapytanie na prv albo sq8z@wp.pl
Czulosc radia w tej chwili jest taka ze na 80 i 40 m noca trzeba skrecic 30dB !!!!
Po zamknieciu konstrukcji rzuce to do laboratorium pewnej znanej i certyfikowanej firmy :-) bo pomiary amatorska metoda chcialbym potwierdzic na rzetelnych przyrzadach :-).