hi,,dziękuję za pochwałę,,no nie wiem jak jest w innych piligrimach ale ja tak mam od początku,,mam zastosowane oprucz wersji podstawowej piligrima,kilka dodatkow o których pisałem wcześniej w postach tak że nie będę się powtarzał, powiem tylko że w czasie nagrania był włączony filtr na max7480 lecz on nie powoduje az tak wielkiego "odszumienia" odbiornika ,,po prostu homodyna pracuje na innej zasadzie niż standartowe odbiorniki i z reguły ma taki fajny specyficzny sygnał ,a wież mi że to co nagrałem to nie wszystko, bo dopiero na "żywca" możesz usłyszeć jak ten odbiornik pięknie pracuje,,antena jaką używam to fd4 i spokojnie parę dni temu sluchalem T31A czy V85TX oraz T88CR.
Warto podkreślić że dużą zasługę w odbieranym sygnale ma wg. mnie układ arw zastosowany w piligrimie no i troszke zmodyfikowany przezemnie ,,ale ogolnie to udana konstrukcja i polecam ją wszystkim.
pozdrawiam 73
krzysztof
dodaje dzisiejszy odsluch V85AVE BRUNEI NA 20M
Warto podkreślić że dużą zasługę w odbieranym sygnale ma wg. mnie układ arw zastosowany w piligrimie no i troszke zmodyfikowany przezemnie ,,ale ogolnie to udana konstrukcja i polecam ją wszystkim.
pozdrawiam 73
krzysztof
dodaje dzisiejszy odsluch V85AVE BRUNEI NA 20M