Ładny i równy montaż na płytkach, widać diodę dla obwodu zasilania Display Panel,
więc na pewno starannie przebrnąłeś przez opisy w całej dokumentacji, dobra robota.
Sporo śniegu jest na widmie, powinno być raczej ciemne przy braku stacji i Wx.5,
ale to może być zasługa braku porządnej masy w okolicy wszystkich płytek modułowych
albo jakiegoś silnego zakłócenia lokalnego. Rozumiem dużą uciechę z nasłuchów
na samodzielnie zlutowanych i uruchomionych płytkach, mam dokładnie tak samo.
Jeśli jest wstępna konfiguracja to zrób kopię w konfiguratorze, żebyś nie musiał
ustawiać wszystkiego od początku jak będzie nowa wersja, a będzie taka na pewno.
Już teraz testuję dwukrotnie oddalone widmo wodospadu z nastawami W1.x do W5.x,
przy SSB lepiej widzieć szerszy zakres. Zdjęcia wyglądają ładnie, lubię taki widok płytek,
dlatego nie spieszę się w ogóle z obudowaniem dookoła mojej stalowej podstawki.
więc na pewno starannie przebrnąłeś przez opisy w całej dokumentacji, dobra robota.
Sporo śniegu jest na widmie, powinno być raczej ciemne przy braku stacji i Wx.5,
ale to może być zasługa braku porządnej masy w okolicy wszystkich płytek modułowych
albo jakiegoś silnego zakłócenia lokalnego. Rozumiem dużą uciechę z nasłuchów
na samodzielnie zlutowanych i uruchomionych płytkach, mam dokładnie tak samo.
Jeśli jest wstępna konfiguracja to zrób kopię w konfiguratorze, żebyś nie musiał
ustawiać wszystkiego od początku jak będzie nowa wersja, a będzie taka na pewno.
Już teraz testuję dwukrotnie oddalone widmo wodospadu z nastawami W1.x do W5.x,
przy SSB lepiej widzieć szerszy zakres. Zdjęcia wyglądają ładnie, lubię taki widok płytek,
dlatego nie spieszę się w ogóle z obudowaniem dookoła mojej stalowej podstawki.