30-07-2026, 7:07
Homodyny od pierwszych publikacji SP5QU zawsze były w kręgu moich zainteresowań. To bardzo dobra technologia dla amatorów jak my i nic dziwnego, że wciąż powstają nowe. Twoja jest tym cenniejsza, że zapowiada nie tylko schemat i rysunki PCB ale też całą "kuchnię" zwiazaną z oprogramowaniem DSP. Dla wielu forumowiczów może być zachetą do rozpoczęcia przygody z programowaniem mikrokontrolerów.
Przejrzałem schematy i mam sporo pytań z tym związanych ale nie chcę zadawać ich publicznie na Forum by nie gmatwać wątku. Nie chcę też zabierać Ci czasu na prywatną koresponencje, zatem pozostaje mieć nadzieję na spotkanie w Burzeninie.
Poprzednia publikacja DC01 zyskała 1.3M odsłon, zatem sądzę że tym razem z latwościa pobijesz ten wynik. Czego Tobie i mam wszystkim życzę.
Trzymam kciuki!
Przejrzałem schematy i mam sporo pytań z tym związanych ale nie chcę zadawać ich publicznie na Forum by nie gmatwać wątku. Nie chcę też zabierać Ci czasu na prywatną koresponencje, zatem pozostaje mieć nadzieję na spotkanie w Burzeninie.
Poprzednia publikacja DC01 zyskała 1.3M odsłon, zatem sądzę że tym razem z latwościa pobijesz ten wynik. Czego Tobie i mam wszystkim życzę.
Trzymam kciuki!
Praktykujący teoretyk