22-07-2026, 20:44
Popatrz Łukasz ile czasu byś zyskał gdyby kod był zamknięty. A tak korci eksperymentowanie bo wiadomo "gdzie paluchy wetknąć". A tak na poważnie, ja też mam sporo przemyśleń w trakcie uruchamiania radia i już wiem, że nie będę nic zmieniał. Polubiłem je takim jakim jest, świadom pewnych ograniczeń i uproszczeń. Ale tak już mamy, że kończąc jedną konstrukcję już się rozglądamy za następną.
Moim zdaniem, wyświetlacz pełni rolę pomocniczą i w tym wypadku głównym ograniczeniem są gabaryty a co za tym idzie, pobór mocy. Radio pobiera przy odbiorze 270mA, dodatkowe 100 zmieniłoby bilans radykalnie. Zatem wniosek nasuwa się sam.
Kibicuję Twoim eksperymentom bo wyjdzie z tego dobra analiza kodu i w razie "W" będzie jak znalazł.
Moim zdaniem, wyświetlacz pełni rolę pomocniczą i w tym wypadku głównym ograniczeniem są gabaryty a co za tym idzie, pobór mocy. Radio pobiera przy odbiorze 270mA, dodatkowe 100 zmieniłoby bilans radykalnie. Zatem wniosek nasuwa się sam.
Kibicuję Twoim eksperymentom bo wyjdzie z tego dobra analiza kodu i w razie "W" będzie jak znalazł.
Praktykujący teoretyk