14-09-2025, 18:06
Piotrze...trudno...przegapiłem. W tym czasie siedziałem na sali głównej ze swoimi konstrukcjami na własnej małej prezentacji. Ciebie jakoś nie rozpoznałem (starość chyba...Przepraszam).
Szkoda...wielka szkoda że nie zgłosiliście do PUKU choćby COMBO, czy też fragmentu JOKERA ...bo było warto...a dlaczego będzie pewnie w innym wątku, lub na stronie Zjazdowej, ale ja o tym nie będę pisał, bo to wątek o czym innym....
Dzięki za odzew i Pozdrawiam Konstruktorów nowego, ciekawego projektu.
Ryszard.
Cytat:Jak na pewno pamiętasz, bywało tak dawnymi laty, że oprócz PUK i wykładów była jedna sala na której konstruktorzy przedstawiali swoje prace innym kolegom. To wpisywało się w ideę pierwszych Zajadów Technicznych SP.I dzisiaj włąśnie przed samym wyjazdem, wspólnie z Kol. Waldkiem 3Z6AEF i prowadzącym PUK Waldkiem SP3NYR omawialiśmy ten wątek, dla NAS brakujący na Zjeździe Technicznym. Być może powróci ta tradycja w kolejnych latach.
Może organizatorzy wrócili by do tej tradycji i dodali by punkt w programie na sobotę, panel wymiany bezpośredniej doświadczeń, wiedzy, prezentacji konstrukcji.
Nie każdy chce brać udział w PUK, a chętnie pokazał by co zmontował, uruchomił, nawet młodzi mogli by pokazać swoje pierwsze konstrukcje.
Szkoda...wielka szkoda że nie zgłosiliście do PUKU choćby COMBO, czy też fragmentu JOKERA ...bo było warto...a dlaczego będzie pewnie w innym wątku, lub na stronie Zjazdowej, ale ja o tym nie będę pisał, bo to wątek o czym innym....
Dzięki za odzew i Pozdrawiam Konstruktorów nowego, ciekawego projektu.
Ryszard.