To forum używa plików cookies
To forum wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji o Twoim logowaniu, jeśli jesteś zarejestrowany, oraz informacji o Twojej ostatniej wizycie, jeśli nie jesteś zalogowany. Pliki cookies to niewielkie pliki tekstowe zapisywane na Twoim komputerze; cookies ustawiane przez to forum mogą być używane wyłącznie na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Cookies na tym forum śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane oraz kiedy miało to miejsce. Prosimy o potwierdzenie, czy akceptujesz, czy odrzucasz zapisywanie tych plików cookies.

Niezależnie od wyboru w Twojej przeglądarce zostanie zapisany plik cookie, aby zapobiec ponownemu zadawaniu tego pytania. W każdej chwili będziesz mógł zmienić ustawienia cookies, korzystając z linku w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAS - urządzenia Minimal Art Session
(11-11-2023, 20:05)SP9FKP napisał(a): Przeczytałem Regulamin i nie znalazłem takiego obostrzenia. Jednakże coś chyba było wcześniej i wolałem się upewnić. Zatem nic nie stoi na przeszkodzie bym i ja przyłączył się do pospolitego ruszenia.
Może być opublikowana, regulamin się zmienił. Mamy za wąskie grono, żeby się niepotrzebnie ograniczać. Uważam, że fajnie jest (i inspirująco) jak projekty się szybko pojawiają na forach, blogach czy Githubie i podobnych.
To nakręca kolejnych. I to dobrze
Pisząc o Burzeninie chodziło mi o (chociaż sam nie do końca wiem) wystawę?, prelekcję?, whatever - mającą na celu rozpropagowanie idei. Pokazanie w czym tkwi zabawa.
73
mrn
PS. MAS jest najbliższy mojej zwariowanej idei "krótkofalarstwa organicznego" ;-) wyrażającej się w problemie: "zbuduj radiostację zdolną do faktycznej pracy wyłącznie z części pochodzących ze znalezionego na strychu starego odbiornika" ;-)
Ale chyba już o tym kiedyś pisałem.

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości