Dziękuję koledzy za fajną konstrukcje. Możecie dodać +1 do działających Husarków. Najnowsza wersja.
Chyba po raz pierwszy zrobione własnoręcznie radio poszło od pierwszego uruchomienia
Robione od podstaw łącznie z płytką. Było trochę obaw bo dałem trochę zamienników, ale jak widać poszło. Poniżej film z pierwszego odpalenia, bebechy na wierzchu, wszystko podpięte z jednego źródła zasilania, kabel bez filtrów prosto w antenę i nie ma żadnych ptaszków z cyfrówki. Dałem przerzutnik serii LVC na szczęście dobra partia bo dochodzi na wyjściu do końca czyli 52MHz (czyli daje radę z 208MHz).
Sprawdzałem głównie czy wszystko załącza
Wam wrażenie że tłumik trochę zniekształca sygnał. Ale zobaczymy jak wszystko zapuszkuję.
Chyba po raz pierwszy zrobione własnoręcznie radio poszło od pierwszego uruchomienia
Robione od podstaw łącznie z płytką. Było trochę obaw bo dałem trochę zamienników, ale jak widać poszło. Poniżej film z pierwszego odpalenia, bebechy na wierzchu, wszystko podpięte z jednego źródła zasilania, kabel bez filtrów prosto w antenę i nie ma żadnych ptaszków z cyfrówki. Dałem przerzutnik serii LVC na szczęście dobra partia bo dochodzi na wyjściu do końca czyli 52MHz (czyli daje radę z 208MHz).Sprawdzałem głównie czy wszystko załącza

Wam wrażenie że tłumik trochę zniekształca sygnał. Ale zobaczymy jak wszystko zapuszkuję.