Faktycznie, znowu musiałem doczytać...
W wersji HSOP jest to samo w pinach za wyjątkiem SYNC, którego nie ma a jest NC.
Niestety ta wersja, w tej obudowie nie jest dostępna z tego co widzę... wszędzie opcja "na zamówienie".
Wykupiłeś wszystko na produkcję ?
Oczywiście mówię tu o firmach typu Digi-Key, Mouser, Farnell a nie o ali...
Na chwilę obecną nie ma ciśnienia.
Trzeba poczekać na procesor, sprawdzić czy się uruchomi, spróbować zaprogramować.
Później przyjdzie pora na resztę, a na końcu na FPGA.
Wtedy się okaże co i jak z sygnałem się będzie działo.
Przy obecnych "zasobach" czasowych może to być dłuższy proces...
Co prawda nie przewiduję, że nagle pojawią się wszystkie nieobecne obecnie na rynku elementy, ale mam alternatywę w postaci zasilania z zasilacza komputerowego o czym już pisałem wcześniej.
W moim przypadku, czy ten zasilacz będzie stał obok radia, czy będzie zabudowany wewnątrz - nie ma najmniejszego znaczenia...
Edit:
Ta mini 360 pracuje na 340 kHz - MP2307...
W wersji HSOP jest to samo w pinach za wyjątkiem SYNC, którego nie ma a jest NC.
Niestety ta wersja, w tej obudowie nie jest dostępna z tego co widzę... wszędzie opcja "na zamówienie".
Wykupiłeś wszystko na produkcję ?

Oczywiście mówię tu o firmach typu Digi-Key, Mouser, Farnell a nie o ali...
Na chwilę obecną nie ma ciśnienia.
Trzeba poczekać na procesor, sprawdzić czy się uruchomi, spróbować zaprogramować.
Później przyjdzie pora na resztę, a na końcu na FPGA.
Wtedy się okaże co i jak z sygnałem się będzie działo.
Przy obecnych "zasobach" czasowych może to być dłuższy proces...
Co prawda nie przewiduję, że nagle pojawią się wszystkie nieobecne obecnie na rynku elementy, ale mam alternatywę w postaci zasilania z zasilacza komputerowego o czym już pisałem wcześniej.
W moim przypadku, czy ten zasilacz będzie stał obok radia, czy będzie zabudowany wewnątrz - nie ma najmniejszego znaczenia...
Edit:
Ta mini 360 pracuje na 340 kHz - MP2307...
Nie sztuką jest coś zrobić, sztuką jest zrobić tak, aby nie zepsuć..
Pozdrawiam,
73! Krzysztof SP9XCC
Pozdrawiam,
73! Krzysztof SP9XCC