tak masz rację ,unikam kluczowanych filtrów,dlatego tak konstrukcje przewidziałem ze mozna bedzie wyelminowac jezeli bedzie cos nie tak,i zrezygnowałem z sterowania max7480 za pomoca zegara,jak jest w niektorych opcjach i zastosowalem regulacje napieciem stalym odzialujac na warikapa a ten sam manewr wykonam w max297,narazie robie plyte czolowa wraz z mechanika i elektronika do sterowania piligrimem ,poczatkowo mialo to byc na plycie bazowej ale tak bedzie lepiej gdyby cos nie poszlo to mozna do pudelka wsadzic cos innego a sterownik zostanie gdyz jest uniwersalny jesli chodzi o oprogamowanie atmega8 ,moze sterowac nawet przemiana i to dowolną.Ale myślę że piligrim wstanie .Wiem na pewno ze nie bede pakowal do srodka PA.Jak zrobie egzaminy to Pa bedzie w osobnej skrzynce ,wyjscie piligrima ogranicze tylko do 100mw ,reszta bedzie osobno.
dodaje fotki wstepne obudowy i plyty czolowej,obudowa jest po radiu cd. panel przetestowany i pracuje elegancko,,nastepne fotki po uruchomieniu
zamiescilem dodatkowo zdjecia BPF juz zestrojone oraz filtr polifazowy.
dodaje fotki wstepne obudowy i plyty czolowej,obudowa jest po radiu cd. panel przetestowany i pracuje elegancko,,nastepne fotki po uruchomieniu
zamiescilem dodatkowo zdjecia BPF juz zestrojone oraz filtr polifazowy.