Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HUSAREK DSP
Racja Rysiu, jestem tylko składaczem, ale zależy mi żeby grono husarkowców powiększało się. Jeśli będzie nas dużo, to Tomasz też będzie wiedział, że zmian w oprogramowaniu nie robi dla kilku osób, a do szczęścia brakuje naprawdę bardzo mało.
Z moich "patentów" - wzmacniacz na LM4950 zawsze mnie wkurzał. Chciałem zainstalować swój stary układ, który z Husarkiem działał jak "poezja", ale ten już był przykręcony do chassis i dlatego połączyłem jedno wyjście z wejściem, od tej pory wiem że mam porządny wzmacniacz mcz, człowiek głuchnie na starość Smile . Wkleję również zdjęcia środka, może jakiemuś zupełnie początkującemu składaczowi przydadzą się. Ja mam do Was jednak prośbę - wklejajcie zdjęcia Husarków, nawet jeśli jest to nudne, to naprawdę ma sens! Jest to jedna z najciekawszych konstrukcji, prawdziwy mini - max (minimum nakładów - maksimum efektów) i do super finału bardzo mało brakuje.

Ps. ze swojej strony będę zgłębiać efekt zniekształceń, bo on jest zależny od również szerokości filtra na cw (2,5 k mniej zniekształca a np. 0,5 k wprowadza takie efekty i również od ustawień equalizera). Nie dam przy tym głowy czy dzieje się tak na wszystkich disco. Mam dwie szt. z Farnell i na tych dwóch szt. jest dokładnie to samo.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
HUSAREK DSP - przez SP5BMP - 30-08-2016, 20:45

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: SP5FJJ, 1 gości