Witam....
Zadaje pod dyskusje wyglad i-fejsu do eATU,eSW,CAT.
Z braku czasu ... dziala komunikacja RS232, CAT( FT857,897 i D oraz IC706MKII,IC746 PRO) i eSW jak widac calosc jest jeszcze goła -> Menu ( to nie jest aplikacja typu Word...)
)) opisy i menu bardzo prosze o sugestie!!!.
Ja JUZ wiem co tam ma byc w Menu ,aczkolwiek prosze o sugestie Kolegow, dolny pasek .... wyswietla parametry wybranego COM-a... .
W sekcji eATU ->Nastawy butony sa oprogramowane wg. zalecen Jarka, chociaz tego nie widac.
Tab , jest oprogramowany
)) Jarek...
)))) Hinty,Help tez jest.
Sekcja eSW ...mozna sobie przyporzadkowac jedna z 8 anten ( narazie eSW pozwala na 4) do kazdego pasma lub zmieniac przyporzadkowanie w sekcji Deklaracja anten lub z CAT...oooo . Tak to narazie biega.
RS485 jestem w trakcie "uzgadniania ceny" z kolega zza wschodniej granicy dla komponentu pod Delphi.
Prosze Kolegów o dalsze sugestie.To taki screen.
Zbliża się Mikołaj.
Zadaje pod dyskusje wyglad i-fejsu do eATU,eSW,CAT.
Z braku czasu ... dziala komunikacja RS232, CAT( FT857,897 i D oraz IC706MKII,IC746 PRO) i eSW jak widac calosc jest jeszcze goła -> Menu ( to nie jest aplikacja typu Word...)
)) opisy i menu bardzo prosze o sugestie!!!.Ja JUZ wiem co tam ma byc w Menu ,aczkolwiek prosze o sugestie Kolegow, dolny pasek .... wyswietla parametry wybranego COM-a... .
W sekcji eATU ->Nastawy butony sa oprogramowane wg. zalecen Jarka, chociaz tego nie widac.
Tab , jest oprogramowany
)) Jarek...
)))) Hinty,Help tez jest.Sekcja eSW ...mozna sobie przyporzadkowac jedna z 8 anten ( narazie eSW pozwala na 4) do kazdego pasma lub zmieniac przyporzadkowanie w sekcji Deklaracja anten lub z CAT...oooo . Tak to narazie biega.
RS485 jestem w trakcie "uzgadniania ceny" z kolega zza wschodniej granicy dla komponentu pod Delphi.
Prosze Kolegów o dalsze sugestie.To taki screen.
Zbliża się Mikołaj.