Adamie,
dzięki. ! Tak jakoś "samo wyjszło" !
I wielkie dzięki za podpowiedź ! Będę kombinował. Myślałem, że dam radę wcześniej, ale...
>>>> OT >>>>
Niestety u moich domowników (zwłaszcza tej części, która "w zdrowiu i w chorobie...", itd. Wiesz !?
) priorytet "HMG" był dużo niższy niż np. ... zakupy ! 
Zrealizowano procedurę: "mąż juczny mode on", no i... dopiero co wróciłem ! Spotykani (nieliczni) mężczyźni z bólem patrzyli sobie nawzajem w oczy ! Choć ponoć gorszą wersją tej samej opcji jest: "dobrotliwy sponsor".
<<<< EOT <<<<
Ale wieczorem....
EDIT:
Zmyliłem pogoń i ...
Jarku,
dzięki. Robię tak z doskoku. Więc "ścieżki" muszą chwile poczekać. Z drugiej strony ja pracuję nad czymś w rodzaju pieczątki forum. Bo logotyp już jest ! Właśnie "HM".
Po aprobacie jednego ze wzorków (pierdziątki) zabiorę się za "koloryzowanie" i kosmetykę !
Ale dla mnie to zabawa, więc... się bawię ! A mike stygnie ! 
(next) EDIT:
No i "rozregulowałem" literki.
Nie za mocno ? (Odpowiedź przeczytam rano !)
------------
73! dla Wszystkich - Janusz
-----------------------------
EDIT:
Tutaj przeniosłem wszystkie prezentowane projekty !
dzięki. ! Tak jakoś "samo wyjszło" !
I wielkie dzięki za podpowiedź ! Będę kombinował. Myślałem, że dam radę wcześniej, ale...
>>>> OT >>>>
Niestety u moich domowników (zwłaszcza tej części, która "w zdrowiu i w chorobie...", itd. Wiesz !?
) priorytet "HMG" był dużo niższy niż np. ... zakupy ! 
Zrealizowano procedurę: "mąż juczny mode on", no i... dopiero co wróciłem ! Spotykani (nieliczni) mężczyźni z bólem patrzyli sobie nawzajem w oczy ! Choć ponoć gorszą wersją tej samej opcji jest: "dobrotliwy sponsor".

<<<< EOT <<<<
Ale wieczorem....

EDIT:
Zmyliłem pogoń i ...

Jarku,
dzięki. Robię tak z doskoku. Więc "ścieżki" muszą chwile poczekać. Z drugiej strony ja pracuję nad czymś w rodzaju pieczątki forum. Bo logotyp już jest ! Właśnie "HM".
Po aprobacie jednego ze wzorków (pierdziątki) zabiorę się za "koloryzowanie" i kosmetykę !
Ale dla mnie to zabawa, więc... się bawię ! A mike stygnie ! 
(next) EDIT:
No i "rozregulowałem" literki.
Nie za mocno ? (Odpowiedź przeczytam rano !)------------
73! dla Wszystkich - Janusz
-----------------------------
EDIT:
Tutaj przeniosłem wszystkie prezentowane projekty !