20-02-2019, 10:32
(19-02-2019, 22:57)SP3OSJ napisał(a): ... ale nowa koncepcja już była, z co tygodniowymi relacjami z projektu, ale szybko się skończyłaZrezygnowałem z publikowania relacji bo nie mam żadnych istotnych informacji. Zamiast kłapać dziobem wziąłem się za robotę czyli jak to nazwałeś "nową koncepcję".
(19-02-2019, 22:57)SP3OSJ napisał(a): Został tylko temat z postami transceivera którego nie ma, wiec jak o nim pisać?Do tego wniosku doszedłem już dawno.
50%, 80% czy 99% to dla nas żadna informacja bo liczy się namacalny dowód a nie liczby i tego typu newsy poza nakręcaniem się niczego nie wnoszą. Zabawne że gdy tylko pojawi się coś nowego pojawiasz się Ty z pretensjami nie mając z tym projektem nic wspólnego (jak pewnie zauważyłeś założyliśmy Ci osobny wątek dla Twoich urządzeń bo sam nie chciałeś tego zrobić). Życzylibyśmy sobie i Tobie abyś z takim samym zapałem jak odpisujesz tutaj pomagał ludziom w tamtym wątku.
Wracając do nowej koncepcji, jak wiadomo od pewnego czasu jest to DDC i jak skończymy testy grupowe założę osobny wątek, póki co stan pierwszego modułu (najważniejszego po sterowniku), to dziś rano odebrane płytki (4-ro warstwowe więc do skanowania się nie nadają).
73 Sławek