Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HUSAREK DSP
Niestety pół dnia spędziłem w firmie licząc elementy i je oglądając. Dziś w świat poszły 4 sztuki. Jadę zgodnie z kolejnością zgłoszeń z listy. Myślę, że podobnie będzie to wyglądało ilościowo w kolejnych dniach, więc proszę o wstrzemięźliwość - każdy się doczeka. Ja niestety nie mogę od rana do wieczora siedzieć ,,w paczkach". Są inne obowiązki, a urlop dopiero w połowie lipca. Młody miał pomagać, ale pogoda i koledzy nie pozwalają mu siedzieć w domu. Poza tym jak miałby coś namieszać to ja już wolę sam to robić. Zauważyłem, ze dzisiejsza młodzież potrafi się skupiać jedynie na grach komputerowych i swoich telefonach - lepiej nie kusić losu.
Panowie jednak dobre wieści. Dziś posłałem kolejne 4 sztuki, a młody z powodu tego, że popsuła się pogoda postanowił jednak pomóc przy pakowaniu i zarobić parę groszy. Wytłumaczyłem wszystko co i jak pakować - jak sołtys krowie. Mam nadzieję, że nic nie pokręcił. Jakby czegoś nie był pewien to miał dzwonić, ale telefonu nie miałem. Wróciłem z pracy i widzę 8 paczek przygotowanych do wysyłki. Jutro zatem pojadą w świat.
Bogdan
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
HUSAREK DSP - przez SP5BMP - 30-08-2016, 20:45

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości