11-05-2018, 13:32
Artur, ale ja się cieszę że inni korzystają także z mojej pracy, przecież po to w to wszedłem
Ja mam zysk z tego że wprowadziłem co chciałem, a teraz automatycznie mam najnowszą wersję z moimi zmianami, nie muszę od nowa przerabiać firmware. Ja mówię o Chris'ie przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie używał "jego" wersji firmware... Myślę że bez UHSDR miałby o wiele niższą sprzedaż.
Artur, ok, rozumiem że nie chcesz tego sprzedawać ale przecież apetyt na płytkę RF jest jak widać, więc czemu z niego nie "skorzystać"? Wiem że nie narysowałeś schematów, ale może warto jeśli jest lepsze od dotychczasowej płytki RF Chrisa. Poza tym, na forum w Sulingen zaczynają się pytania odnośnie obsługi akurat SParrow'a
Ja mam zysk z tego że wprowadziłem co chciałem, a teraz automatycznie mam najnowszą wersję z moimi zmianami, nie muszę od nowa przerabiać firmware. Ja mówię o Chris'ie przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie używał "jego" wersji firmware... Myślę że bez UHSDR miałby o wiele niższą sprzedaż.Artur, ok, rozumiem że nie chcesz tego sprzedawać ale przecież apetyt na płytkę RF jest jak widać, więc czemu z niego nie "skorzystać"? Wiem że nie narysowałeś schematów, ale może warto jeśli jest lepsze od dotychczasowej płytki RF Chrisa. Poza tym, na forum w Sulingen zaczynają się pytania odnośnie obsługi akurat SParrow'a

(11-05-2018, 13:31)SP3OSJ napisał(a): Sławek nie odczytujesz czasami licencjo Open CERN OHL V1.2 jako takiej na której jest przymus zarabiania pieniędzy?Hmm, czemu? Ja tak nie myślę, odnosisz takie wrażenie z moich wypowiedzi?
73 Sławek