Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HUSAREK DSP
Coś powoli się wyłoniło. Już nawet zrobiłem pierwsze łączności, ale w dalszym ciągu powolutku łączę kabelkami wszystkie potrzebne gniazda i styki. Dziś przyszła ładniejsza gałka do enkodera - zmienię wieczorem jak wrócę z pracy. Założę podłogę, pokrywę i cyknę nowe fotki. Jakoś tak nie było okazji ,,ubrać" go do końca, bo całe święta (w ramach wolnego czasu od gości i stołu) skręcałem blachy i lutowałem połączenia. Przy składaniu robię notatki z poprawkami dla ,,biura konstrukcyjnego", które prawdopodobnie jutro zostaną przekazane do firmy. Głównie chodzi o lekkie powiększenie średnicy niektórych otworów, gdyż przy malowaniu w otwory jest zasysana farba i zmniejsza ona ich średnicę. Za pierwszym włożeniem śrubki trzeba w nią wkręcać (farbę) - potem jest lżej. Wynikła też konieczność powiększenia głębokości obudowy o 10 mm w jej tylnej części. Elementy PA prawie dotykają powierzchni tylnej płyty montażowej - chodzi głównie o przerobiony transformator wyjściowy na rurkach i koncentryku 25 Om. Jest wyższy niż ten na rdzeniu dwuotworowym. Tym samym o 10 mm zwiększy się też głębokość pokrywy i całego urządzenia.

Załączone pliki Miniatury

Bogdan
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
HUSAREK DSP - przez SP5BMP - 30-08-2016, 20:45

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości