19-02-2018, 7:56
(17-02-2018, 20:36)SP4LVC napisał(a): Panowie jeszcze raz prośba, abyście przeczytali moje wcześniejsze wpisy. Edytowałem je i robiłem dopiski, aby nie robić zbędnego bałaganu, ponieważ w międzyczasie wynikają nowe wieści z firmy. Od sporej ilości kolegów nie mam jeszcze kompletu danych, a także informacji na temat wersji tylnej płyty.Mam pytanie, bo w końcu nie wiem jaka jest decyzja, czy jeśli mam płytki wykonane w DW_Radio (wszystkie oprócz PA) to czy konstrukcja obudowy jest dostosowana do nich? Jeżeli nie to jaki zakres niezbędnych zmian jest potrzebny (muszę ocenić czy jestem w stanie to zrobić posiadanymi narzędziami, bo nie każdy ma miejsce, narzędzia i umiejętności ku temu).
Czy w ostatecznej koncepcji będą potrzebne jakieś samodzielne prace do wykonania w pomalowanych obudowach? tzn wiercenia i obróbka otworów pod przełączniki, złącza itp?
Czy autor poda pod jakie konkretne typy złącz i przełączników zaprojektował otwory na płytach z przodu i tyłu?
Co do płyty tylnej ja optowałbym za płytą bez otworu (ale nie mam doświadczenia w tym względzie więc się dostosuję do racjonalnych argumentów).
73 Wojtek