31-10-2010, 10:10
Niestety nie wieże w kompetentność serwisantów
, a to z prostej przyczyny, że mogę podejść pobieżnie do problemu.
Dziękuje Ci Piotrze z pomoc. Masz rację jeśli chodzi o wstrzemięźliwość, nie ruszam wyskalowania fabrycznego póki nie nabiorę pewność, że jest to konieczne.
Mam jednak taki charakter, że wole kilkakrotnie zapytać, za czym pokręcę czymś czym nie powinienem i nie nabiorę 100% pewności że wiem jak to mam zrobić i co otrzymać. Po co robić sobie więcej problemów, z powodu pośpiechu i błędnych decyzji.
Proponujesz mi sprawdzić ustawienie trymera, ja przedstawiam Ci co o tym myślę i jak to wygląda (czasami się powtarzam) by miał ja i Ty pewność, że idziemy w odpowiednim kierunku i jeżeli dalej twierdzisz że warto to zrobić to to zrobię
, a to z prostej przyczyny, że mogę podejść pobieżnie do problemu.Dziękuje Ci Piotrze z pomoc. Masz rację jeśli chodzi o wstrzemięźliwość, nie ruszam wyskalowania fabrycznego póki nie nabiorę pewność, że jest to konieczne.
Mam jednak taki charakter, że wole kilkakrotnie zapytać, za czym pokręcę czymś czym nie powinienem i nie nabiorę 100% pewności że wiem jak to mam zrobić i co otrzymać. Po co robić sobie więcej problemów, z powodu pośpiechu i błędnych decyzji.
Proponujesz mi sprawdzić ustawienie trymera, ja przedstawiam Ci co o tym myślę i jak to wygląda (czasami się powtarzam) by miał ja i Ty pewność, że idziemy w odpowiednim kierunku i jeżeli dalej twierdzisz że warto to zrobić to to zrobię
--= SWL SP6-01-396 =--