Kolego przepraszam, że piszę, ale muszę zareagować. Wszyscy bardzo się cieszymy, że składasz to radio. Mam tylko prośbę, abyś nie opisywał każdego zrobionego crosu i wlutowanego stabilizatora, bo wątek o tym TRX bez potrzeby rozrasta się o nieistotne informacje, które wprowadzają później bałagan. To jest jednak forum techniczne, a nie kącik pisania pamiętnika. Jak będziesz miał jakiś problem wtedy pisz - koledzy pomogą. Podziel pracę na większe etapy i dopiero dokumentuj to zdjęciami lub opisem pokonanych problemów. Jeżeli robota idzie gładko i bez kłopotów to w zasadzie o czym pisać i po co? Na razie wątek ma 7 stron, ale obawiam się, że może ich mieć 70 - do momentu kiedy ukończysz to radio, z czego połowa lub więcej będzie opisem procedury lutowania przez Ciebie poszczególnych elementów.
Na koniec jeszcze prośba niemerytoryczna. Postaraj się staranniej pisać. Nie chcę wnikać w szczegóły, ale to forum przeglądają też koledzy z zagranicy, którzy starają się pisać po polsku. Dajmy im dobry przykład, bo to też jest dla nich pomoc w nauce języka polskiego. Naprawdę ciężko jest wyłowić sens ze zdania, które ma ponad sto słów, przypadkowo postawione przecinki, posklejane wyrazy, a po drodze kuleje ortografia. Nie obraź się, ale myślę, że dla dobra forum i forumowiczów przyjmiesz te uwagi w sposób konstruktywny. Pozdrawiam.
Na koniec jeszcze prośba niemerytoryczna. Postaraj się staranniej pisać. Nie chcę wnikać w szczegóły, ale to forum przeglądają też koledzy z zagranicy, którzy starają się pisać po polsku. Dajmy im dobry przykład, bo to też jest dla nich pomoc w nauce języka polskiego. Naprawdę ciężko jest wyłowić sens ze zdania, które ma ponad sto słów, przypadkowo postawione przecinki, posklejane wyrazy, a po drodze kuleje ortografia. Nie obraź się, ale myślę, że dla dobra forum i forumowiczów przyjmiesz te uwagi w sposób konstruktywny. Pozdrawiam.
Bogdan