13-04-2017, 19:39
Korespondowałem z Piotrem telefonicznie i e-mailem prywatnie i postanowiłem powrócić na forum,żeby wpisy mogły służyć innym.
Witek, nie miałem zamiaru nikogo wywoływać do tablicy i nawet się cieszę,że tak samo stwierdzamy,że klawiatura jest
dobrze podłączona,żeby Piotrek nie prosił ciągle o to samo.On zachęca wszystkich do pomocy w tej samej sprawie.
Jak podłączyć klawiaturę 13pinową,8pinową,7pinową.Te wszystkie klawiatury opisałem i wysłałem do Piotrka.
Ale on dalej szuka kogoś kto mu poda jak podłączyć.
Jestem w posiadaniu tej syntezy.Mam ją fizycznie na stole dzięki uprzejmości Zbyszka sp6ltp i mogę pewne rzeczy sprawdzić.Nie jestem zainteresowany tą syntezą, ale pomóc mogę.
Dzięki Bogdan za polską instrukcję.Na pewno będzie potrzebna jak już się Piotr upora z połączeniem COL3 z KEYin3.
Dotarłem do menu.No tu to dopiero jest zabawa z tymi nastawami.
Czyli tak.Wiemy,że 1,2 kolumna są OK.1,2,3,4wiersz też jest OK.
Piotr,zostało zrobić kolumnę 3 na OK.
Teraz trzeba poczekać, może Piotr oznajmi,że już jest OK.
Witek, nie miałem zamiaru nikogo wywoływać do tablicy i nawet się cieszę,że tak samo stwierdzamy,że klawiatura jest
dobrze podłączona,żeby Piotrek nie prosił ciągle o to samo.On zachęca wszystkich do pomocy w tej samej sprawie.
Jak podłączyć klawiaturę 13pinową,8pinową,7pinową.Te wszystkie klawiatury opisałem i wysłałem do Piotrka.
Ale on dalej szuka kogoś kto mu poda jak podłączyć.
Jestem w posiadaniu tej syntezy.Mam ją fizycznie na stole dzięki uprzejmości Zbyszka sp6ltp i mogę pewne rzeczy sprawdzić.Nie jestem zainteresowany tą syntezą, ale pomóc mogę.
Dzięki Bogdan za polską instrukcję.Na pewno będzie potrzebna jak już się Piotr upora z połączeniem COL3 z KEYin3.
Dotarłem do menu.No tu to dopiero jest zabawa z tymi nastawami.
Czyli tak.Wiemy,że 1,2 kolumna są OK.1,2,3,4wiersz też jest OK.
Piotr,zostało zrobić kolumnę 3 na OK.
Teraz trzeba poczekać, może Piotr oznajmi,że już jest OK.
Andrzej