To forum używa plików cookies
To forum wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji o Twoim logowaniu, jeśli jesteś zarejestrowany, oraz informacji o Twojej ostatniej wizycie, jeśli nie jesteś zalogowany. Pliki cookies to niewielkie pliki tekstowe zapisywane na Twoim komputerze; cookies ustawiane przez to forum mogą być używane wyłącznie na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Cookies na tym forum śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane oraz kiedy miało to miejsce. Prosimy o potwierdzenie, czy akceptujesz, czy odrzucasz zapisywanie tych plików cookies.

Niezależnie od wyboru w Twojej przeglądarce zostanie zapisany plik cookie, aby zapobiec ponownemu zadawaniu tego pytania. W każdej chwili będziesz mógł zmienić ustawienia cookies, korzystając z linku w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto moderuje to forum i dlaczego?
Postanowiłem też zająć głos w tym wątku, ale po przeczytaniu postu Piotra SP9FKP oraz wcześniej Pawła SQ8MVY nie chcę się powtarzać. Dodałbym jedynie, że moim zdaniem Admin podejmuje właściwe decyzje. Ponadto uważam, że Admin spełnia bardzo trudną i niewdzięczną rolę i myślę, że powinien działać anonimowo, zgodnie z zasadą stosowaną w znakomitej większości list dyskusyjnych, nie tylko polskich.

Wiadomości w tym wątku
Kto moderuje to forum i dlaczego? - przez SP3OSJ - 22-03-2017, 9:02

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości