22-03-2017, 22:05
Witam obie stronę nazwimo sporu adminy moderatory i resztę zainteresowani (Artur i miej doświadczone kolegę głodni wiedze ).
Ad.1 przyglądam się z boku, staram się obiektywnie ocenić nastali problem
Ad.2 przypomina mi się spor admina ,moderatora z SQ8Z i co nastąpiło : Kszysek na forum ni słowem się nie odziewa a szkoda bo jego doświadczenie praktyczne często weryfikowali teorie i tego nam brak.
Są stare zjadacze Radiowe ale co z początkującymi to oni potrzebują Forum że bi się czegoż nauczyli nie każdy jest programistom lub elektronikiem w uczymaniu sieci GSM lub serwisantem łączności w wojsku jeden piekarz drugi malarz a morze tylko umie łopatom machać.Gdzieś spotkało się z CB radiem i spodobało się Zrobił Licencje operatora przeczytawszy o radia Home Made chciał bi spróbować ,zmontować ,uruchomić ....I co zadaje głupie pytania?
No tak za proste ze bi na nich odpowiadać . Prawo Oma nie znasz, to po co tu jesteś. I odpowiedz jest jedna prosta : ze bi się nauczyć
Tak ,moje poparcie za Artura SP3OSJ .
mam nadzieje ze temat : Tranciever Тюльпан-DSP po 1000 postu też nie zmieni adresu .
Pozdrawiam zainteresowaniach w sporu i proszę o spokojnie odpowiedzi. Odpowiedz Michała tylko świadczą o nieomylności jedne z stron i brak poszanowania za drugie stronę.
Dobre Nocy życzę.
Ad.1 przyglądam się z boku, staram się obiektywnie ocenić nastali problem
Ad.2 przypomina mi się spor admina ,moderatora z SQ8Z i co nastąpiło : Kszysek na forum ni słowem się nie odziewa a szkoda bo jego doświadczenie praktyczne często weryfikowali teorie i tego nam brak.
Są stare zjadacze Radiowe ale co z początkującymi to oni potrzebują Forum że bi się czegoż nauczyli nie każdy jest programistom lub elektronikiem w uczymaniu sieci GSM lub serwisantem łączności w wojsku jeden piekarz drugi malarz a morze tylko umie łopatom machać.Gdzieś spotkało się z CB radiem i spodobało się Zrobił Licencje operatora przeczytawszy o radia Home Made chciał bi spróbować ,zmontować ,uruchomić ....I co zadaje głupie pytania?
No tak za proste ze bi na nich odpowiadać . Prawo Oma nie znasz, to po co tu jesteś. I odpowiedz jest jedna prosta : ze bi się nauczyć
Tak ,moje poparcie za Artura SP3OSJ .
(10-03-2017, 14:04)bolanren napisał(a): Szanowni Koledzy,temat po 900 postu się urywa
Ponieważ stałem się "ulubieńcem" Admina, to informuję, że niebawem założę swoją własną stronę dla wszystkich chętnych. Koledzy, którzy chcą się ze mną kontaktować proszeni są o wysyłanie wiadomości na : sp5rzm@onet.eu
Pozdrawiam wszystkich
Jerzy SP5RZM
Szanowni Koledzy,
Zgodnie z tym co wcześniej zapowiadałem podaję adres nowej strony, na której bez sztywnego formalizmu można dyskutować na wszystkie radiowe tematy . Zapraszam.
Pozdrawiam wszystkich
Jerzy sp5rzm
http://plessey-hm-group.radiowo.vdl.pl/index.php
mam nadzieje ze temat : Tranciever Тюльпан-DSP po 1000 postu też nie zmieni adresu .
Pozdrawiam zainteresowaniach w sporu i proszę o spokojnie odpowiedzi. Odpowiedz Michała tylko świadczą o nieomylności jedne z stron i brak poszanowania za drugie stronę.
Dobre Nocy życzę.
Nie otrzymasz koni wyścigowych krzyżując dwa osły