Witam!
NA02 jest rozwinięciem wersji NA01 o pomiar wektorowy impedancji. Poza tym NA01 i NA02 są mniej więcj funkcjonalnie równoważne w tym sensie, że mierzą podobne parametry za pomocą identycznych przystawek, choć np. NA02 ma większy zakres pomiaru częstotliwości.
Oczywiście, Płytki NA01 i 02 są różne co najmniej dlatego, że na NA02 jest dodatkowy układ miernika tłumienia/fazy.
Jeśli montujesz NA01 w wersji z dwoma przekaźnikami to masz najnowszą wersję tego urządzenia.
Ponieważ obecnie "zanurzony po dziurki w nosie"
jestem już w projekt NA02 to najprostszą metodą wyjaśnienia jakiegoś problemu będzie metoda łopatologiczna a więc proszę o konkretne pytanie na co na pewno dostaniesz konkretną odpowiedź.
Na razie nie mam dostępu do materiałów źródłowych ale obiecuję po południu zamieszczenie odpowiednich materiałów ale proszę o wskazanie gdzie masz wątpliwości?
L.J.
NA02 jest rozwinięciem wersji NA01 o pomiar wektorowy impedancji. Poza tym NA01 i NA02 są mniej więcj funkcjonalnie równoważne w tym sensie, że mierzą podobne parametry za pomocą identycznych przystawek, choć np. NA02 ma większy zakres pomiaru częstotliwości.
Oczywiście, Płytki NA01 i 02 są różne co najmniej dlatego, że na NA02 jest dodatkowy układ miernika tłumienia/fazy.
Jeśli montujesz NA01 w wersji z dwoma przekaźnikami to masz najnowszą wersję tego urządzenia.
Ponieważ obecnie "zanurzony po dziurki w nosie"
jestem już w projekt NA02 to najprostszą metodą wyjaśnienia jakiegoś problemu będzie metoda łopatologiczna a więc proszę o konkretne pytanie na co na pewno dostaniesz konkretną odpowiedź. Na razie nie mam dostępu do materiałów źródłowych ale obiecuję po południu zamieszczenie odpowiednich materiałów ale proszę o wskazanie gdzie masz wątpliwości?
L.J.