Dzisiejszy wieczór chyba nie kończy się dla mnie zbyt dobrze. Wymieniłem przetwornicę od zasilania stopnia mocy i już zacząłem robić kable pomiarowe, co by obejrzeć wreszcie charakterystyki filtrów SSB/CW. Husarek sobie dyskretnie działał na nasłuchu, a ja poszedłem do innego pokoju na kolację. Wracam i cóż widzę? Wyłączenie i ponowne włączenie nie pomogło. Radio nie spadło i nie było uderzone. Czyżby trzeba było rozglądać się za drugim wyświetlaczem?
Bijąc się w piersi załączam poprawki dotyczące mojego projektu płytki interfejsu z postu #820. Wylazło dopiero dziś w momencie składania płytki. Załączam plik JPEG z zaznaczonym na czerwono brakującym połączeniem i obok plik PDF (v.3) do wydruku po zastosowaniu poprawki. Niby drobiazg, ale porządek musi być.
Bijąc się w piersi załączam poprawki dotyczące mojego projektu płytki interfejsu z postu #820. Wylazło dopiero dziś w momencie składania płytki. Załączam plik JPEG z zaznaczonym na czerwono brakującym połączeniem i obok plik PDF (v.3) do wydruku po zastosowaniu poprawki. Niby drobiazg, ale porządek musi być.
Bogdan