06-09-2010, 19:40
Nie mam pojęcia dlaczego ale ten projekt jest podzielony na oddzielne warstwy. Jest to dość kłopotliwe w oglądaniu oraz generowaniu zbiorów o poprawianiu już nie wspomnę. Tak na szybko poskładałem do do jednego pliku, wszystkie warstwy i płytki tak aby łatwo to wydrukować.
Dałem płytkę główną, przesuwnik przewlekany i dwa razy wersja SMD.
Projekt jest dość ciekawy, płyta bazowa z wymiennym modułem przesuwnika, bardzo przydatny patent do zabawy w różne wykonania. Zamiast układu AC02 jest jednobramkowy VHC32 lub coś podobnego. Projekt druku wygląda dość dobrze chociaż to chyba pierwsza wersja w tym wydaniu więc należałoby to dobrze pooglądać.
Całość w załączonym pliku, na zdjęciu zrzut z ekranu po złożeniu.
--------------------------------------------------------------------------------
Uwagi:
- druk projektowany pod termotransfer;
-jeśli ktoś chce wygenerować pliki produkcyjne powinien poprawić wiercenia, prawie wszystkie otwory są jednakowe, trzeba to zmienić, proste ale czasochłonne,
- zamiast LM386SMD dałbym w DIL-u albo coś mocniejszego;
Dałem płytkę główną, przesuwnik przewlekany i dwa razy wersja SMD.
Projekt jest dość ciekawy, płyta bazowa z wymiennym modułem przesuwnika, bardzo przydatny patent do zabawy w różne wykonania. Zamiast układu AC02 jest jednobramkowy VHC32 lub coś podobnego. Projekt druku wygląda dość dobrze chociaż to chyba pierwsza wersja w tym wydaniu więc należałoby to dobrze pooglądać.
Całość w załączonym pliku, na zdjęciu zrzut z ekranu po złożeniu.
--------------------------------------------------------------------------------
Uwagi:
- druk projektowany pod termotransfer;
-jeśli ktoś chce wygenerować pliki produkcyjne powinien poprawić wiercenia, prawie wszystkie otwory są jednakowe, trzeba to zmienić, proste ale czasochłonne,
- zamiast LM386SMD dałbym w DIL-u albo coś mocniejszego;
73 Adam