Henryku odpowiedziałem Ci wcześniej, pcb są w necie, poszukaj na cq ham znajdziesz bez problemu. Co do robienia pcb w małych grupach to mam swoje zdanie poparte doświadczeniem, pamiętasz naszą dyskusję o cenach pcb? mówiłeś, że drogo ale jak Ciebie poprosiłem o namiary na tańsza firmę to nie odpisałeś ale rzucałeś cenami ile to powinno kosztować (to a propo pracy grupowej i moich wątpliwości, dotyczy bardziej złożonych projektów nie malutkich pcb). O zmianach pisałem, dodatkowa zamień ac02 na ac00, zmień pinologie. Czekam na efekty. Ja swój akces zgłosiłem do skrzynki w tzw czynie społecznym ;-), powiedziałem nawet co i jak w stanie jestem zrobić. Co do fanklubu AVT, niepotrzebne jesteś złośliwy, nikt z nas patrząc na ceny podawane w grupie nie jest w stanie zbliżyć się do ceny oferowanej przez AVT, a można dodatkowo jeszcze obniżyć prosząc któregoś z Kolegów który prenumeruje któreś z ich czasopism (30 procent). Ja sam swoje pcb biorę a AVT bo pcb są przyzwoitej jakości, dwa bo nie jestem sam za porównywalną cenę nigdzie wykonać.
|
Piligrim SMD
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Wiadomości w tym wątku |
|
Piligrim SMD - przez SP5JPB - 17-02-2010, 23:17
RE: Piligrim - przez SP8GVM - 18-02-2010, 6:47
RE: Piligrim - przez SP5JPB - 18-02-2010, 10:00
RE: Piligrim - przez SQ4AVS - 10-06-2010, 18:43