Poooowoooli działam, tak jak piszą w pismach...
Jutro może zmontuję?
No to zrobiłem...
Nie ma mocy ale działa.
Ton ładny, dźwięczny, stabilny ale nie ma mocy. miernik nawet nie drgnie. Mi się wydaje że winny jest transformator międzystopniowy i filtr. Poeksperymentuję z T3 może BSXP60
Ale to jutro. Na oscyloskopie widać ciekawy przebieg ale nie jestem pewien czy to nie harmoniczna...
Posiedzę, pomyślę, zrobię...
Ps. Dziękuję serdecznie Markowi SQ7HJB za wspaniałą paczuszkę
A więc kwarce już mam.
No to zrobiłem...
Nie ma mocy ale działa.
Ton ładny, dźwięczny, stabilny ale nie ma mocy. miernik nawet nie drgnie. Mi się wydaje że winny jest transformator międzystopniowy i filtr. Poeksperymentuję z T3 może BSXP60
Ale to jutro. Na oscyloskopie widać ciekawy przebieg ale nie jestem pewien czy to nie harmoniczna...
A więc kwarce już mam.
Coś się pomieszało przy zamieszczaniu ale nie mogę poprawić....
Jutro może zmontuję?
No to zrobiłem...
Nie ma mocy ale działa.
Ton ładny, dźwięczny, stabilny ale nie ma mocy. miernik nawet nie drgnie. Mi się wydaje że winny jest transformator międzystopniowy i filtr. Poeksperymentuję z T3 może BSXP60 Ale to jutro. Na oscyloskopie widać ciekawy przebieg ale nie jestem pewien czy to nie harmoniczna...
A więc kwarce już mam.
No to zrobiłem...
Nie ma mocy ale działa.
Ton ładny, dźwięczny, stabilny ale nie ma mocy. miernik nawet nie drgnie. Mi się wydaje że winny jest transformator międzystopniowy i filtr. Poeksperymentuję z T3 może BSXP60 Ale to jutro. Na oscyloskopie widać ciekawy przebieg ale nie jestem pewien czy to nie harmoniczna...
A więc kwarce już mam.
Coś się pomieszało przy zamieszczaniu ale nie mogę poprawić....
SP5RF