22-12-2015, 13:59
Szanowni Koledzy Plesseyowcy,
Mija ponad rok od czasu gdy rozpoczynaliśmy nasz projekt. Niestety nikt spośród nas nie dokończył budowy kompletnego TRX`a. Może to nie chodzi o to by coś było kompletne ale o to abyśmy gonili przysłowiowego króliczka. Jeśli tak, to jesteśmy w tym mistrzami
. Mieliśmy dokonać korekty pierwszej wersji i ponownie wykonać płytki. Nie wiem czy to się ostatecznie uda. Niezależnie od tego jak potoczą się dalej losy tej konstrukcji chciałbym wszystkim Kolegom podziękować za fajne towarzystwo, ciekawe komentarze i wymianę doświadczeń. Nie wiem czy będę dalej kontynuował tę budowę ale wszystkim pozostałym życzę udanego zakończenia obecnego projektu.
Pozdrawiam wszystkich
Jerzy sp5rzm
Mija ponad rok od czasu gdy rozpoczynaliśmy nasz projekt. Niestety nikt spośród nas nie dokończył budowy kompletnego TRX`a. Może to nie chodzi o to by coś było kompletne ale o to abyśmy gonili przysłowiowego króliczka. Jeśli tak, to jesteśmy w tym mistrzami
. Mieliśmy dokonać korekty pierwszej wersji i ponownie wykonać płytki. Nie wiem czy to się ostatecznie uda. Niezależnie od tego jak potoczą się dalej losy tej konstrukcji chciałbym wszystkim Kolegom podziękować za fajne towarzystwo, ciekawe komentarze i wymianę doświadczeń. Nie wiem czy będę dalej kontynuował tę budowę ale wszystkim pozostałym życzę udanego zakończenia obecnego projektu. Pozdrawiam wszystkich
Jerzy sp5rzm