21-08-2010, 14:27
Witam .
Jako ze, jestem caly czas zainteresowany skrzynka automatyczna ( kupic mozna ale narazie brak kasy ) Mnie sie osobiscie podoba .
.
Gratuluje rodzimej konstrukcji !
Zauwqazylem tu paru dyskutantow ktorzy by to zrobili duzo lepiej .
Kol SQ9Gl mam nadzie ze sie nie obrazisz jesli Ci dyskutanci i duzo lepiej wiedzacy przerobia ten Twoj schemat ( mam nadzieje na lepszy ) opracuja PCB , zaprogramuja , wykonaja i pokaza swoja konstrukcje .
Moze wyszla by z tego super hiper skrzyneczka" made in Home Made )
Co koledzy na to!
Mnie marnemu dlubakowi staruszkowi zyjacemu w latach 80 to sie prawie podoba .
Mam jedynie pytanie .
Dlacego PCB ze strony Kol GL nie daje sie uruchomic w protelu.
Jednemu z moich kol nie udalo sie otworzyc pomimo ze dosc dobrz zna Protela ( ja niestety jestem za cienki )
Dlaczego od razu skrzyneczka nie zostala dopracowana by pracowac w calym zakresie naszych czestotliwosci . ( z Uwaga wynika ze powyzej 14 cos tam trza sobie zmienic !)
Nastepne moje pytanie / PSK jest lepsze od SSB?
W tym momencie rozumie ze jak pracuje na SSB to musze sie recznie bawic tymi trzema przyciskami- Jesli sie myle to przepraszam.
Jesli kol. SQ 9GL masz jakies mozliwosci to pisze sie na dwie plytki !!!!
Tym optymistycznym akcentem 73 Andrzej SP5LQV
Jako ze, jestem caly czas zainteresowany skrzynka automatyczna ( kupic mozna ale narazie brak kasy ) Mnie sie osobiscie podoba .
.
Gratuluje rodzimej konstrukcji !
Zauwqazylem tu paru dyskutantow ktorzy by to zrobili duzo lepiej .
Kol SQ9Gl mam nadzie ze sie nie obrazisz jesli Ci dyskutanci i duzo lepiej wiedzacy przerobia ten Twoj schemat ( mam nadzieje na lepszy ) opracuja PCB , zaprogramuja , wykonaja i pokaza swoja konstrukcje .
Moze wyszla by z tego super hiper skrzyneczka" made in Home Made )
Co koledzy na to!
Mnie marnemu dlubakowi staruszkowi zyjacemu w latach 80 to sie prawie podoba .
Mam jedynie pytanie .
Dlacego PCB ze strony Kol GL nie daje sie uruchomic w protelu.
Jednemu z moich kol nie udalo sie otworzyc pomimo ze dosc dobrz zna Protela ( ja niestety jestem za cienki )
Dlaczego od razu skrzyneczka nie zostala dopracowana by pracowac w calym zakresie naszych czestotliwosci . ( z Uwaga wynika ze powyzej 14 cos tam trza sobie zmienic !)
Nastepne moje pytanie / PSK jest lepsze od SSB?
W tym momencie rozumie ze jak pracuje na SSB to musze sie recznie bawic tymi trzema przyciskami- Jesli sie myle to przepraszam.
Jesli kol. SQ 9GL masz jakies mozliwosci to pisze sie na dwie plytki !!!!
Tym optymistycznym akcentem 73 Andrzej SP5LQV