13-09-2014, 20:19
Ryszardzie,
Niestety nie uchowała się. Nie miałem pojęcia, że jest to taki ciekawy element. Grupa zaprzyjaźnionej młodzieży już wszystko zagospodarowała. Mam dla nich nawet o jeden mieszacz za mało..
. W sumie dostałem 15 sztuk. Mój zamorski kolega pracuje w miejscu, w którym pojawia się masa starego komunikacyjnego sprzętu. Ponieważ zaobserwowałem w tej mierze pewne zainteresowanie, to zapytam o to czy te mieszacze, to była jakaś specjalna okazja, czy też może się coś podobnego jeszcze pojawić. Ja nie jestem za bardzo "handlowy", i nie myślę o robieniu na tym interesu. Myślę, że chyba w sieci można takie elementy bez problemu kupić. Na chińskich stronach Taobao dzisiaj te mieszacze widziałem. Chyba oryginalne..
Pozdrawiam
sp5rzm Jerzy
Niestety nie uchowała się. Nie miałem pojęcia, że jest to taki ciekawy element. Grupa zaprzyjaźnionej młodzieży już wszystko zagospodarowała. Mam dla nich nawet o jeden mieszacz za mało..
. W sumie dostałem 15 sztuk. Mój zamorski kolega pracuje w miejscu, w którym pojawia się masa starego komunikacyjnego sprzętu. Ponieważ zaobserwowałem w tej mierze pewne zainteresowanie, to zapytam o to czy te mieszacze, to była jakaś specjalna okazja, czy też może się coś podobnego jeszcze pojawić. Ja nie jestem za bardzo "handlowy", i nie myślę o robieniu na tym interesu. Myślę, że chyba w sieci można takie elementy bez problemu kupić. Na chińskich stronach Taobao dzisiaj te mieszacze widziałem. Chyba oryginalne..Pozdrawiam
sp5rzm Jerzy